-
-
Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
Ninka Jones > 04-12-2007, 21:20
to my obie
ja zaraz jadę na przesłuchanie do zespołu
ja i wesela?
hmm ciekawe -
idril > 05-12-2007, 0:45
mi sie KAZDY katar albo na zatoki kladzie albo jak tydzien temu na angiene.
wiec znam ten bol.
nic sympatycznego, szczegolnie gdy sie ma inne plany
ale powodzenia na probie glosu i zdrowiej! -
WAMPIREK > 05-12-2007, 14:50
Dziękuję bardzo !
Wróciłam z próby cała obolała (oczywi?cie je?li chodzi o gardło).
Ale jestem zadowolona z zespołu...znowu będzie fajna zabawa
W ogóle mam pierwszego ucznia na moje korepetycje (co prawda ja udzielam ich tylko dla podstawówek i gimnazjum),ale zgodziłam się dla tego Pana (tzn. on ma 24 lata),bo chciała znać chociaz podstawy gdyz w marcu wyjeżdża do pracy za granicę.No nic zobaczymy...mamy się spotkać po ?więtach. -
WAMPIREK > 05-12-2007, 14:54
Wczoraj poprawiałam moje 2 kolokwia,które niestety nie udało mi się zaliczyć poprzednio.
Na pierwsz? poprawę z zarz?dzania poszłam z koleżank? (tylko),było nas tylko dwie + jeszcze 2 osoby z innych grup.A chciałabym zauważyć,że do?ć sporo osób nie zaliczyło tego kolokwium.No ale cóż,to już ich problem...Mam nadzieję,że będę to miała na +
Później miałam poprawę z prawa administracyjnego (tutaj już wszyscy pisali ,nieważne kto jak? ocenę dostał).Były 42 pytania ,tym razem jednokrotnego wyboru
W ogóle do tej poprawy z prawa uczyłam się z koleżank? w poniedziałek przez SKYPE.Rozwi?zywały?my tak testy....ponad 4 h!
Czekam więc na wyniki.... -
Ninka Jones > 05-12-2007, 16:14
ciekawe
a ja miałam maturę próbn? z polskiego -
WAMPIREK > 05-12-2007, 18:19
No wła?nie wiem,że miała? ...i jak Tobie poszło ?
Jaki w końcu poziom pisała? ?? -
idril > 05-12-2007, 19:34
ja tez mialam
wypracowanie z wesela pisalamcalkiem, calkiem mi poszlo. na 761 slow.
mam nadzieje ze sensowne te slowa.
a Ty Wampirku to z ang. dajesz korki czy z czegos innego?! (tzn. z innego jezyka) -
Ninka Jones > 05-12-2007, 21:35
idril chciało Ci sie słowa liczyć? 8O
ja pisałam rozszerzon? na temat (mniej-więcej)
?mierć żołnierza w Ogniem i mieczem H. Sienkiewicza i Rozdziobi? nas kruki i wrony S. Żeromskiego. Przedstaw i porównaj bohaterów. Zwróć uwagę na kontekst historyczno-literacki i styl narracji.
Jako? tak brzmiał ten temat.
napisałam na trzy i pół strony -
idril > 05-12-2007, 23:51
pamietasz taka adnotacje na poczatku przy wypracowaniach zeby nie pisac na mniej niz 250slow lub dwie storny podaniowe?!
ja oddaje moja prace i moja facetka od pl. zawsze sprawdza czy nie za malo ktos napisal lub czy w ogole napisal.
ja napisalam na ta polowe co byla na poczatku na dwie cale strony i na okolo 5-10 linijek trzeciej strony.
ona mowi czy ja jestem pewna ze napisalam 250 slow 8O
a ja ze jestem. ale ze chcialam jej udowodnic to wzielam i policzylam. wiesz w zasadzie to bardzo szybko leci - mam wprawe bo na ang zawsze nam koieta karze zeby poznije nie bylo roznych kwiatkow i zeby ona przy sprawdzaniu mogla procentowo sprawdzac bledy.
ale wracajac do pl to moja babka (czego w nije nienawidze) zawsze komentuje to ze ja malo (objetosciowo) pisze. a problem (jej) tkwi w tym ze ja mam drogne (stosunkowo) pismo i po prostu to co moja kolezanka z lawki napisze na storne A4 ja napisze na 1/3 tej samej stony. no i zawsze jak ona zbiera to komentuje ze ja chyba sie nie nauczylam bo malo napisalam 8O
chora kobieta. zreszta jest z pis-u. wiec co tutaj sie dziwic
ale tak swoja droga to wedlug mnie nawet niemozliwym jest napisanie sensownej pracy na 250slow!. moj sam wstep mial 140slow!. -
Ninka Jones > 06-12-2007, 2:37
ja licze słowa na pracach klasowych jak mam dwie strony zapisane, a napisalam trzy i pol wiec nie chcialo mi siewolalam wyjsc, bo mozgu i tak juz nie bylo