• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

marzenia - aupair rowniez moze spelniac

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• marzenia - aupair rowniez moze spelniac

• marzenia - aupair rowniez moze spelniac
  • Re: marzenia - aupair rowniez moze spelniac

Ninka Jones > 10-06-2008, 23:45

:lol: :lol: :lol: :lol:

dobrze mu tak! :lol:

no Ty Jula nie masz takiego skomplikowanego nazwiska, jak ja Yo to juz wogole ma beznadziejnie tak literowac :lol: nie dosc ze imie dlugie to jeszcze nazwisko

to ja mialam wojne z Ronniem, ale o to ze on lecial do drzwi i otwieral KAZDEMU. i tak sie cieszyl (jak pies :roll piszczal (szczekal :lol ze nie slyszalam co sie do mnie mowi i wygladalam z deka confused :lol:

Kierlajn > 11-06-2008, 19:40

hehe

A ja dzis z dzieckiem bylam 2h na rolkach, znaczy ona jezdzila a ja biegalam za nia i pilnowalam co by w jakis samochod nie wjechala, a z tego co widze to ma zdolnosci w tym kierunku

I zapytala sie mnie czy po ich wakacjach tj 26lipca przyjade jako au pair(chca kogos od 26lipca do wrzesnia chyba srodka albo cos takiego) i mowie jej ze nie, bo chce isc na pielgrzymke no i mam szkole. A ona mowi ze szkoda <wow> i czy za rok bym nie przyjechala...

To mowie ze jeszcze nie wiem co bedzie za rok, jak narazie to oni maja przyjechac do Polski hm ale milo, bo to znaczy ze jakis jednak sukces pedagogiczny osiagnelam

I wczoraj sie dowiedzialam od Guny po tym zdarzeniu ze Mala powiedziala jej ze nie chce robic tak by mi bylo smutno...

a tak to nic ciekawego jak narazie

Kierlajn > 11-06-2008, 19:40

hehe

A ja dzis z dzieckiem bylam 2h na rolkach, znaczy ona jezdzila a ja biegalam za nia i pilnowalam co by w jakis samochod nie wjechala, a z tego co widze to ma zdolnosci w tym kierunku

I zapytala sie mnie czy po ich wakacjach tj 26lipca przyjade jako au pair(chca kogos od 26lipca do wrzesnia chyba srodka albo cos takiego) i mowie jej ze nie, bo chce isc na pielgrzymke no i mam szkole. A ona mowi ze szkoda <wow> i czy za rok bym nie przyjechala...

To mowie ze jeszcze nie wiem co bedzie za rok, jak narazie to oni maja przyjechac do Polski hm ale milo, bo to znaczy ze jakis jednak sukces pedagogiczny osiagnelam

I wczoraj sie dowiedzialam od Guny po tym zdarzeniu ze Mala powiedziala jej ze nie chce robic tak by mi bylo smutno...

a tak to nic ciekawego jak narazie

idril > 11-06-2008, 19:53

[quote name="Kierlajn"] hm ale milo, bo to znaczy ze jakis jednak sukces pedagogiczny osiagnelam [/quote]

no jasne ze tak!

dzieci to male potwory, ktore dopiero po jakims czasie przekonuja sie co jest dla nich dobre! :lol:

idril > 11-06-2008, 19:53

[quote name="Kierlajn"] hm ale milo, bo to znaczy ze jakis jednak sukces pedagogiczny osiagnelam [/quote]

no jasne ze tak!

dzieci to male potwory, ktore dopiero po jakims czasie przekonuja sie co jest dla nich dobre! :lol:

Grizzly > 11-06-2008, 20:20

Karolina, ja sie zastanawiam czy by na pielgrzymkę pój?ć, to może sie spotkamy

A z dziećmi to akcje przednie macie moja Lindsay raz sama pobiegła komu? otworzyć drzwi, to tak? zjebe dostała od rodziców że aż mi jej szkoda było..

Grizzly > 11-06-2008, 20:20

Karolina, ja sie zastanawiam czy by na pielgrzymkę pój?ć, to może sie spotkamy

A z dziećmi to akcje przednie macie moja Lindsay raz sama pobiegła komu? otworzyć drzwi, to tak? zjebe dostała od rodziców że aż mi jej szkoda było..

Klarasek > 11-06-2008, 21:33

Mój Felix to potrafi obcych ludzi na ulicy zaczepiać i opowiadać im historię swojego życia...Żadnych zahamowań

Klarasek > 11-06-2008, 21:33

Mój Felix to potrafi obcych ludzi na ulicy zaczepiać i opowiadać im historię swojego życia...Żadnych zahamowań

Ninka Jones > 11-06-2008, 23:39

hehe, można sprzedać :lol:

wiecie co, tak czytam o tych naszych sukcesach :lol: jakbym szukała niani dla mojego dziecka/dzieci (hmmmm raczej nie bede ) to bym was chyba zaprosila i byscie mi pomogly wybrac :lol: albo zatrudnilabym was wszystkie! :mrgreen:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia