-
-
Re: Plany a rzeczywistość
WAMPIREK > 23-02-2008, 1:32
Wydaje się ciekawy... -
edyta_s > 23-02-2008, 15:44
no w sumie to lepiej brac temat, do ktorego nie bierze sie lektur, ja niestety wzielam z samymi lekturami i ost sobie uswiadomilam, ze temat jest potwornie nudny, ale trudno sie mowi -
Vorissa > 23-02-2008, 15:59
Edyta, ja mam teraz tak samo... nawet obrazów nie mam nic, same lektury - nuda. -
edyta_s > 23-02-2008, 22:50
ja juz kombinowalam jak moglam, chociaz jakies cytaty spoza lektur dodac, zastanawiam sie nad fragmentem filmu aktualnie -
Vorissa > 23-02-2008, 23:13
hm, ja wybrałam temat z samej literatury, więc nie mogę dodawać filmów ani obrazów...
i wła?nie tego najbardziej żałuję ;/ -
edyta_s > 24-02-2008, 1:21
a wiesz, ze mnie oswiecilo, ze ja chyba jednak tez nic takiego nie moge dodac -
Grizzly > 24-02-2008, 2:01
Ja miałam temat "Samotno?ć- indywidualny wybór, element losu człowieka, czy konsekwencja ludzkiej niedoskonało?ci" wybrałam, bo wydał mi się taki .. znajomy..
Miałam 3 ksi?żki, fragment piosenki Dżemu 'List do M', i fragment filmu Samotno?ć w sieci, tylko tak moment kiedy ta kobieta znalazła Jakuba na ebayu i napisala mu wiadomo?ć (kto ogl?dał film skojarzy : )
I co???
Kiedy zaczełam prezentacje okazało się że co? z komputerem zwalone 8O i nie mogłam pu?cic tego co w mojej prezentacji było w sumie kluczowe :? Ale bylo zajebi?cie:
"I teraz tu puszczam tę piosenke ... samotno?ć to taka strazna trwoga(...)", i zaczełam recytować, a później "no i tutaj ten fragment filmu, kiedy Ewa pisze do Jakuba "...") haha?miać mi sie chce jak o tym my?le :lol:
W sumie 18 czy 19 punktów dostałam -
Grizzly > 24-02-2008, 2:02
PS. Dobrze że komisja ogl?dała film i zna tę piosenke ;D W ogóle babka zaczeła o filmie ze mn? rozmawiać.. -
idril > 24-02-2008, 2:40
btw. jesli chodzi o mnie to film jak i zreszta ksiazka byly przereklamowane. dno i wodorosty.
nic porywajacego.
ale kazdy ma inny gust... -
idril > 24-02-2008, 2:41
ale sposob na prezentacje bardzo fajny.
list do M.
dobre zrodla. podobaja mi sie