• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

Emm > 19-06-2005, 22:05

Ide spac. Caly weekend bylam kierowca.Do tego z pt na sob mialam taka impreze, ze glowa mala, w sobote nastawilam sie na spanie do 2 co najmniej ( kac) a tu mnie siostra budzi z ranca, ze trzeba do miasta jechac 20 km w jedna strone po szkla kontaktowe, bo ktos z imprezowiczow jej w nocy spuscil do umywalki kontakty i jest slepa jak kret ( albo sama po pijaku je wywalila). Ledwo ciepla sie zwloklam z wyra i pojechalysmy.

Tak wiec ide spac a od jutra mega nauka do egzaminu dyplomowego.

Juz chce byc po.

MONIKA > 19-06-2005, 22:40

Em, Ty pijaku... :lol:

oliwka911gt > 19-06-2005, 23:12

tak tez myslam o tym old navy. tylko czemu tyle osob sie tym zachwyca?? ze mnie stara lowczyni wiec dobrze bedzie :wink:

Gość > 20-06-2005, 23:04

no wiec musze sie pochwalic. ten wielki krok za mna. po wielkim dniu bieganiny(s?d, ksera) robienia albumiku na ktory przeznacyzlam jakas godzine(szybko mi poszlo, co? ale byl sliczny) WYSŁAŁAM PAPIERY. wszystko na łeb na szyje bo podobno do dzis byla jakas promocja .karty telefoniczne daja. gdybym sie nie dowiedziala to bym jutro wyslala..ojjj szkoda by bylo......a tak zadzwonie do mamusi ze zyje :wink: teraz okolo 2 tyg i bedzie sie w koncu cos dzialo! Emm , doganiam Cie 8)

kasik > 21-06-2005, 0:12

Dwa tygodnie , India zycze powodzenia! Ja czekalam na pierwsza rodzinke ( od zlozenia papierow ) ponad 2,5 miesiaca. Az sie mocno juz niecierpliwilam co sie dzieje! Emm z kolei posypaly sie rodzinki doslownie kilka dni po zaplaceniu tych nieszczesnych 850 zl. Jak widac nie ma reguly. A i jeszcze jedno wiecie jaki numer? Teraz mi sie przypomnialo. Oni tak trabia, ze dopoki nie zaplacisz za program nie szukaja ci rodziny, a jak dzwonilam do biura powiedziec, ze zaakceptowalismy sie z rodzina i co w zwiazku z tym dalej, to babka wyskoczyla z pytaniem : "A czy zaplacilas juz za program? Bo papiery wizowe mozemy wyslac tylko jesli juz zaplacilas!!!". Tak, rzeczywiscie nie szukaja rodziny zanim sie zaplaci... :lol:

Tak wiec India nigdy nic nie wiadomo, zycze aby rodziny szybko sie znalazly, bo pamietam, ze jak czekalam to bylo to cholernie denerwujace.

A i ja tez chce w promocji karte tel.

Gość > 21-06-2005, 0:20

wiem. zdaje sobie z tego sprawe ze za 2 tyg nie bede juz miec rodzinki ale podalam 4 miasta, wiec mam nadzieje ze pojdzie troszke szybciej niz u Ciebie. bo ty Boston tak? :lol:

czytalam i wiem co jutro! dasz rade. od razu dawaj znac jak bylo 8)

MONIKA > 21-06-2005, 4:26

Jakie cztery miasta wpisalas?

A Kasik, Waszyngton, nie Boston.

Emm > 21-06-2005, 8:52

pamietam , ze Boston , NY, Washington i yyyy, aaaaa, eeee...nie pamietam ostatniego! India, co to bylo?LA?

To juz z gorki teraz!

Gość > 21-06-2005, 9:43

...i Philadelfia

Ahaaaa, Kasik Waszyngton, cos mi sie pomyliło.

Emm > 21-06-2005, 10:11

no tak!Przeciez wschodnie wybrzeze mialo byc

Moglaby Ci sie stara trafic rodzinka z Bostonu
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia