• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Summer au pair

• Summer au pair
  • Re: Summer au pair

alexandra085 > 24-05-2011, 18:49

[quote name="nameless"]kurcze tez tak myslalam..

sęk w tym ze to jedyna rodzina ktora jest mna zainteresowana

i nie wiem co mam robic;/[/quote]

mi tez daja malo...ale dziewczyny mnie przekonaly, ze jesli z rodzina ok-a tak wyglada to szkoda rezygnowac tymbardziej, ze jest duza konkurencja.

nameless > 24-05-2011, 23:48

narazie sie wstrzymam z ta rodzina, mam na oku jeszcze 2 czekam na odpowiedz mam jedna r. 1500 funtow miesiecznie + kieszonkowe tyle ze bez mieszkania..;/

nameless > 24-05-2011, 23:52

generalnie zależy mi na nauce jezyka a nie zarobku ale nie chce tez pracowac i sie ograniczac z kasa..

Nathalie > 24-05-2011, 23:56

[quote name="nameless"]narazie sie wstrzymam z ta rodzina, mam na oku jeszcze 2 czekam na odpowiedz mam jedna r. 1500 funtow miesiecznie + kieszonkowe tyle ze bez mieszkania..;/[/quote]

A to nie scam??

nameless > 25-05-2011, 8:51

nie wiem jak to rozróżnić.. niektóre oferty przychodzą mi na maila w zakładce spam, jak mam sie do tego odnosic?

strawberries > 25-05-2011, 9:44

niektóre maile z zagraniczny kont przychodzą jako spam, a scamy dość łatwo odróżnić, niebotyczne sumy pieniędzy za nie wielkie wymagania

nameless > 25-05-2011, 14:54

teraz to mam mętlik w glowie.. moze lepiej nie kombinowac i jechac tam gdzie mi daja 50 funtow, a moze beda ze mnie zadowoleni i podniosą troszke ta rodzina prosi mnie żebym wysłała im swoja kartotekę i oświadczenie od lekarza , to normalne?

zlosnica > 25-05-2011, 15:11

Dziewczyny, godzicie się na takie niskie stawki i rodzinki płacą przez to coraz mniej, bo gdyby nikt nie chciał do nich przyjechać za te 50f, to nie mieliby innej opcji jak tylko podnieść kieszonkowe. A tak, skoro ktoś godzi się na pracę za 50f, to może i znajdą się tacy, którzy zadowolą się 40f? Proszę Was, szanujcie się troszkę i nie dawajcie się wykorzystywać za bezcen, czy tutaj, w Polsce, zgodziłybyście się pracować za 700zł na miesiąc, bo pracodawcy są mili? nie wydaje mi się

nameless > 25-05-2011, 15:28

ja wiem ze to bardzo malo.. ale naprawde mi starsznie zalezy natym wyjezdzie.. pogadam z nimi o tym jeszcze

zlosnica > 25-05-2011, 15:33

Warto wynegocjować chociaż te 15f więcej, dla nich to naprawdę grosze, a dla operki to już koszt travelki
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia