• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

agulka > 28-04-2009, 19:31

ok Marta dostalam odpowiedz, z ktorej wynika, ze mozesz wrocic do USA jako au pair po 2 latach. przepraszam, ze wprowadzilam Cie w blad podajac tego maila z agencji au pair care, ale takiego maila mi przyslali.

kopiuje maila z CC, ale prosze, podaj mi swojego maila, to wysle Ci oryginal maila, zebys miala na przyszlosc

kobieta bardzo mila, odpisali mi bardzo szybko w przeciagu paru godzin, biorac pod uwage roznice czasu, wow, jestem pod wrazeniem

Hi Agnieska,

Thank you for your email below. After having the chance to review your email with our Au Pair Services Team, your friend Marta will be able to return to the United States as an au pair. However, Marta will have to remain in her home country for two years before she can come back. There are no restrictions about her coming back with a different agency. However, an au pair cannot switch agencies during their first au pair experience.

Each returning au pair is evaluated experiences prior to being accepted to a second term. Should Marta still meet all other requirements, it should be no problem for her to re-apply with Cultural Care after two years at home. Please do not hesitate to contact me directly should you have any additional questions. Have a great day!

Best,

Kelli Morin

Account Services Representative

Cultural Care Au Pair

One Education Street | Cambridge , MA 02141

Phone: 800.333.6056, ext. 3218

Fax: 617.619.1101

20 years of flexible, affordable childcare: www.culturalcare.com

Winner of IAPA’s 2008 and 2009 Au Pair of the Year Award: www.culturalcare.com/award

Marta85 > 28-04-2009, 19:55

Agulka dziekuje ci baaardzo!!! Kochana jestes bede probowala dalej kombinowac a jesli mi nie wyjdzie to przeczekam w innym kraju te 2 lata i sprobuje jeszcze raz jako au pair.

agulka > 28-04-2009, 20:12

Nie ma za co Napisanie maila to chwilka. Wazne , ze odpisali i to pozytywnie. Szkoda tylko, ze dopiero za 2 lata bedziesz mogla wrocic Moze faktycznie przeczekaj te 2 lata w Europie i wtedy pojedziesz jeszcze raz

Jakby co, zawsze mozesz liczyc na moja pomoc. My "wiezniowe" z obozu w Ohio musimy trzymac sie razem

89dzoana89 > 28-04-2009, 20:56

I osoby ktore przed nim uchronilas tesz hehe 8)

Marta super ze mozesz wrocic

Tylko szkoda ze musisz odczekac 2 lata :?

bunia_90210 > 28-04-2009, 21:32

jak możesz to wracaj te 2 lata jakoś zlecą :** tylko trzeba znaleźć inne twórcze zajęcie

julita883 > 28-04-2009, 21:46

Marlenao ja jedę z PROWORKU

cailet > 28-04-2009, 22:02

marlenao ----> ja też z PROWORK

marlenao > 28-04-2009, 22:45

oo super, ze nie jestem sama

julita883 > 28-04-2009, 22:46

No jasne że nie jesteś sama