-
-
Re: Cultural Care
madz > 30-08-2012, 23:38
Bo pewnie Marlena to Twoja konsultantka dlatego jest dla Ciebie miła. Moja konsultantka własnie wyjechała po raz 2 do usa, juz pewnie kilka osób wie o kogo chodzi :)
A tego maila dostałam od Gabrieli, która jest regional manager. -
carly15 > 30-08-2012, 23:48
moja tez jest Marlena. -
Nimell > 30-08-2012, 23:48
[quote name="madz"]Bo pewnie Marlena to Twoja konsultantka dlatego jest dla Ciebie miła. Moja konsultantka własnie wyjechała po raz 2 do usa, juz pewnie kilka osób wie o kogo chodzi :)
A tego maila dostałam od Gabrieli, która jest regional manager.[/quote]
Nie, nie..moją konsultantką był ktoś inny, dziewczyna z Poznania.. a Marlena siedzi w biurze w Warszawie (wiem bo ją tam odwiedziłam przy okazji wizyty w ambasadzie ;P) -
madz > 31-08-2012, 0:04
aha, a to ja jej nie znam. Poznałam tylko 3 osoby: Asię, Agatę i dzięki mailom Gabrielę, którą wiem że nie lubię, nie dość że młodsza ode mnie, studiuje ze mną (a raczej studiowała, bo ja w tym roku się obroniłam) na wydziale to jeszcze taka nieuprzejma. Nie omieszkam napisać do Bostonu :) A co! -
Madeleineju > 31-08-2012, 0:39
[quote name="madz"]aha, a to ja jej nie znam. Poznałam tylko 3 osoby: Asię, Agatę i dzięki mailom Gabrielę, którą wiem że nie lubię, nie dość że młodsza ode mnie, studiuje ze mną (a raczej studiowała, bo ja w tym roku się obroniłam) na wydziale to jeszcze taka nieuprzejma. Nie omieszkam napisać do BostonuA co![/quote]
Hahaha)) -
agnieszka89 > 31-08-2012, 0:50
Co do podwyższenia opłaty programowej w CC to ja dostałam taką informację w mailu:
"W związku ze zmianą opłat za wyjazd jako au pair do USA z naszą agencją, bardzo prosimy o zapoznanie się z nowym cennikiem naszych usług.
Cennik obowiązuje wszystkie osoby chcące wyjechać po 1 października 2012. W razie pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt z naszym biurem."
Ja rozumiem to tak że każdy kto termin wyjazdu będzie miał po 1 października musi zapłacić już wyższą cenę. -
Nimell > 31-08-2012, 1:11
No ja już też tak to rozumiem chociaż to dla mnie bez sensu bo ktoś mógł złożyć aplikację np. w maju i do tej pory mu nie znaleźli odpowiedniej rodziny, a znajdzie w październiku i musi zapłacić więcej. Powinno być, że cena zależy od daty złożenia aplikacji i otwartego profilu. -
madz > 31-08-2012, 11:31
Nimell też tak myślę, bo np niektóre dziewczyny wyjeżdżają w październiku a rodzinę miały już w lipcu i co mają niby dopłacić?! Ja bym się mocno wkurzyła. -
Madeleineju > 31-08-2012, 12:22
Ja skladalam aplikacje w maju( wyrobilam sie w 2 tygodnie przez co mam znizke 349zl). Rodzine znalazlam teraz w polowie sierpnia. Wyjezdzam w pazdzierniku i tu musze zaznaczyc agencje przesuwala termin na pozniejszy abym zdazyla z wszystkim. I za program place 1149zl( po odjeciu znizek).
Mysle, ze jesli zlozylas aplikacje wczesniej to przysluguje stara cena -
madz > 31-08-2012, 12:59
Aha, no to o tyle dobrze.