• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Rocznik '89 rlz.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Rocznik '89 rlz.

• Rocznik '89 rlz.
  • Re: Rocznik '89 rlz.

idril > 18-05-2008, 21:34

i dlatego ze wynik to za malo to ja spisalam sobie wsyztkie 'przed wyniki'. kazde dzialanie do danego zadania.

a czasem dobrze znac przyblizony wynik swoich wypocin maturalnych. zeby miec jako-taki oglad co z soba zrobic.

WAMPIREK > 18-05-2008, 21:57

Proponuje założyć topic "87' rulezzz" :

WAMPIREK > 18-05-2008, 21:57

Proponuje założyć topic "87' rulezzz" :

Vorissa > 19-05-2008, 9:30

Dla mnie to bez sens tak wszystko spisywać, co gdzie i jak 8O . Matko, przecież sama sobie tej matury nie oceniam, tylko kto inny to robi. Wyniki przybliżone ? Jak umiem zrobić zadanie to je zrobię, i wiem że jest dobrze, nie potrzebuję wyników. Zwłaszcza, że jak się okazuje w każdej maturze w tym roku s? jakie? błędy, chociażby na tym zadaniu z fizyki. Kto? kto układa zadanie nie umie go potem zrobić i przedstawia błędne rozwi?zanie ? ?miech na sali.

Vorissa > 19-05-2008, 9:30

Dla mnie to bez sens tak wszystko spisywać, co gdzie i jak 8O . Matko, przecież sama sobie tej matury nie oceniam, tylko kto inny to robi. Wyniki przybliżone ? Jak umiem zrobić zadanie to je zrobię, i wiem że jest dobrze, nie potrzebuję wyników. Zwłaszcza, że jak się okazuje w każdej maturze w tym roku s? jakie? błędy, chociażby na tym zadaniu z fizyki. Kto? kto układa zadanie nie umie go potem zrobić i przedstawia błędne rozwi?zanie ? ?miech na sali.

edyta_s > 19-05-2008, 9:51

Ja tam sobie sprawdzałam odp zamknięte, bo jednak wolę mniej więcej wiedzieć, jak mi poszło.

edyta_s > 19-05-2008, 9:51

Ja tam sobie sprawdzałam odp zamknięte, bo jednak wolę mniej więcej wiedzieć, jak mi poszło.

Vorissa > 19-05-2008, 19:41

Jak kto? koniecznie chce wiedzieć, no to niech sprawdza, mi to tam nie przeszkadza. A ja sobie poczekam do końca czerwca na wyniki i będę mieć pewno?ć wtedy jak mi poszło :lol:

Vorissa > 19-05-2008, 19:41

Jak kto? koniecznie chce wiedzieć, no to niech sprawdza, mi to tam nie przeszkadza. A ja sobie poczekam do końca czerwca na wyniki i będę mieć pewno?ć wtedy jak mi poszło :lol:

Ninka Jones > 19-05-2008, 23:06

mhm. jest 23. pol godziny temu wrocilam ze szkoly.

mam wakacje!

i rozszerzony ustny ang. zdany na 100 %!

jutro jeszcze prawko... trzymajcie kciuki.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia