-
-
Re: zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...
kasiorrr > 14-02-2008, 21:28
Klara jak chcesz to ja Ci zapodam później fajna diet?, nie ma liczenia kalorii i głodówki, tylko odpowiednie produkty trzeba jesc.Poszukaj w google: dieta plaż południowych.zdrowa i skuteczna
a?ka mnie w konopie magluja, jaki ten swiat mały 8O -
asiafrugo > 14-02-2008, 21:55
No proszę proszę, ale to maturalna już? Jakie jeste? osiedle?(ja R?bin :twisted: ) -
kasiorrr > 14-02-2008, 22:10
nie mieszkam w Inie, jestem z gniewkowa.maturalna, maturalna :roll: -
asiafrugo > 14-02-2008, 22:39
Aaaatakze 3mam kciuki na maturze -
Vorissa > 14-02-2008, 22:42
kasiorrr : bez sensu jest stosować się jakichkolwiek diet... wystarczy do 10 przykazań zdrowego żywienia ;p -
idril > 15-02-2008, 1:33
dieta Montignac polecam. na prawde dziala. tylko tzreba cierpliwosci ktorej mi niestety brak.
a ta plazowa to mnie nie przekonuje bo tam nie ma praktycznie zadnych owocow i warzyw. -
idril > 15-02-2008, 16:18
dobra zyczcie mi powodzenia.
jade za poltorej godziny do Wawy.
no to zobaczymy! -
Gość > 15-02-2008, 17:12
Yoanna, przy takim odzywianiu sie to ja bym juz dawno wyladowala w szpitalu z wrzodem (co niemal sie zdarzylo...)
Nie jesc nic i jesc smieci prowadzi tylko do jednego - wrzodow wlasnie. -
Grizzly > 16-02-2008, 17:50
Klara co to za tabletki? Jak mi napisała? o tych kolorach to mi się od razu skojarzyło z filmem Requiem for a dream (polecam..).
Pozatym w 7 dni w miare zdrowo możesz schudn?ć 1-2kg, jesli schudniesz więcej to będzie w większo?ci ubytek wody.. który i tak szybko wróci.
Nie nastawiaj się na błyskawiczne rezulty, cierpliwo?ci -
idril > 16-02-2008, 22:23
spotkalam sie, byla bardzo sympatycznie, nawet bardzo bardzo!
jestem super zadowolona
ogladnelam miliard zdjec
poznalam losy rodziny od prababek
poza tym hostka dzwonila do mnie na bierzaco i juz zapowiedziala ze zadzwoni do mnie w niedziele wieczorem kiedy wroce do domu na dluzsza rozmowe co do drobniejszych szczegolow mojej pracy
ja jestem na prawde MEGA zadowolona!
nawet doatalam torbe reklamowke markowych slodyczy od siostry hostki bo jak stwierdzila kazdy lubi slodycze. w prawdzie dodala ze pracuje w jakiejs hurtowni czy czym tam ale gest mily i slodki
teraz mam im tylko powiedziec kiedy mam trzy dniowe rekolekcje i wtedy na tydzien polece do Londynu sie z rodzina zapoznac.
dodatkowo sie dowiedzialam ze na caly sierpien przylatuja oni na urlop i oplaca moje bilety na przyjazd i odlot z powrotem do Londynu wiec bede miec miesiac wakacji w domu
bosko!
i ciagle mi powtarzalay ze swietne wrazenie na nich zrobilam, ze taka zaradna, ze ciagle usmiechnieta, ze dzieci mnie na pewno pokochaja.
super
na prawde bardzo ciepli ludzie.
starsznie sie ciesze