-
-
Re: Sprawy samolotowe
agata. > 28-11-2012, 22:29
Mozesz -
agata. > 09-12-2012, 14:57
Orientujecie sie czy w podrecznym mozna miec leki przeciwbolowe?
Konkretnie chodzi mi o ketanol, czyli dosc silny lek. -
rockowawaga > 10-12-2012, 16:50
Ja bym brała. Zazwyczaj czepiają się płynów, a nie leków. O ile weźmiesz racjonalną ilość. Ale jeśli bierzesz też bagaż główny to dla większej pewności wrzuć do głównego. -
carona > 10-12-2012, 23:11
A ketanol nie jest na receptę? Jeśli tak, polecam wziąć coś, co potwierdza, że zostały przepisane przez lekarza. -
Saiisuke > 11-12-2012, 1:05
A potrzebujesz ketanolu na czas lotu? Jeśli nie włóż do głównego i nic się nie stanie. Ze mną ketanol właśnie w rejestrowym odbył aupairskie podróże do Hiszpanii i do Włoch -
Kami > 11-12-2012, 22:22
Czy moge miec w bagazu podrecznym zapakowane prezenty w papier kolorowy czy lepiej tego nie robic? Moze glupie pytanie ale chce miec pewnosc -
PolishGirl > 15-12-2012, 19:38
[quote name="Kami"]Czy moge miec w bagazu podrecznym zapakowane prezenty w papier kolorowy czy lepiej tego nie robic? Moze glupie pytanie ale chce miec pewnosc[/quote]
tylko mozesz zapakować w szary. -
agata. > 15-12-2012, 23:51
[quote name="Saiisuke"]A potrzebujesz ketanolu na czas lotu? Jeśli nie włóż do głównego i nic się nie stanie. Ze mną ketanol właśnie w rejestrowym odbył aupairskie podróże do Hiszpanii i do Włoch[/quote]
Problem w tym, ze nie biore glownego. -
rockowawaga > 19-12-2012, 0:17
Lecę w piątek do Dublina. Przesiadka w Heathrow. Ląduję na terminalu 5, a muszę znaleźć się na 1. Przeszukałam mapy, stronę lotniska i jak dla mnie informacje są sprzeczne. Widzę wejście do Metra i pociągu, ale gdzie ja znajdę te darmowe autobusy o których piszą? Nic nie ma gdzie je mogę znaleźć i jak wyglądają. A jeśli korzystam z metra lub pociągu to płacę coś? -
PolishGirl > 01-01-2013, 12:58
hej dziewczyny mam pytanie. przyleciałam do Pl na świeta 21.12. wracam do UK 02.01. przy odprawie on-line odprawiłam od razu oba loty (bo taka była zaznaczona opcja) a zrobiłam to 17.12. odprawiać on-line można najwczesniej na 15 dni od wylotu. i teraz mój dylemat bo odprawa na lot powrotny była wczesniej niż 15 dni? czy to się liczy? czy mam to zrobić jeszcze raz? nie chcę płacic 60 funtów na lotnisku a i tak jest zamieszanie bo Modlin zamknięty i zmienili mi lotnisko