• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2014

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2014

• Au Pair 2014
  • Re: Au Pair 2014

vanessa > 06-04-2014, 21:15

Cześć Vivienne Ja tez jestem w APiA Moj room zostal otwarty 10 wrzesnia 2013 r, pierwszy match jak dobrze pamietam mialam po okolo 2 tygodniach, ale potem zdecydowalam ze wyjade jako au pair do Europy i przelozylam moja date dostepnosci od czerwca 2014 i mam teraz mnostwo matchy, wiec nic sie nie martw, poniewaz teraz jest 'sezon' na au pairki i na pewno juz niedlugo bedziesz miala matche

yamisouls > 06-04-2014, 21:52

nessie opowiadaj jakie matche? Ile już ich miałaś?
    Ja też miałam całkiem sporo już ale od jakichś dwóch tygodni cisza praktycznie, nie wiem ocb.....

sara_emilia > 07-04-2014, 17:49

po 4 dniach mam już pierwszego matcha.. ale jak go zobaczyłam to wybuchłam śmiechem!

6 dzieciaków i to jeszcze rodzina muzułmańska!  wiek dzieci uwaga od 9 lat do 6 miesięcy..
    Nie wiem kto odważy się podjąć takiego wyzwania...

ewelinagr88 > 07-04-2014, 18:25

haha 6 dzieci to wesolo ale kiedys dziewczyny mowili ze od 5 dzieci  to przewaznie sa 2 au pair, jesli chodzi o prace z muslim to sa calkiem spoko, najgorzej w okresie ramadanu haha ale mieszkajac z nimi to pewnie bylaby katastrofa, mam rodzinke i musze podjac decyzje czy sie decyduje na nich czy nie, na pierwszy match czekalam tydzien po otwarciu roomu, ale znam dziewczyny co znalazly swoj perfect family po kilku godzinkach od otwarcia, haha znam tez takie ktore czekaly miesiac ale jak juz sie pojawila to byla to wlasnie Kalifornia lucky girls

yamisouls > 07-04-2014, 19:21

I jak zdecydujesz się?

ewelinagr88 > 07-04-2014, 20:40

raczej nie, propozycja kusząca bo to Manhatan ale 3 soboty pracować z dziećmi to chyba jednak nie dla mnie.

yamisouls > 07-04-2014, 21:17

a pojawiły Ci sie jeszcze jakieś rodzinki? Wymarzona Cali? U mnie cisza....

sara_emilia > 07-04-2014, 21:57

ewelinagr88 napisał(a):haha 6 dzieci to wesolo ale kiedys dziewczyny mowili ze od 5 dzieci  to przewaznie sa 2 au pair, jesli chodzi o prace z muslim to sa calkiem spoko, najgorzej w okresie ramadanu haha ale mieszkajac z nimi to pewnie bylaby katastrofa, mam rodzinke i musze podjac decyzje czy sie decyduje na nich czy nie, na pierwszy match czekalam tydzien po otwarciu roomu, ale znam dziewczyny co znalazly swoj perfect family po kilku godzinkach od otwarcia, haha znam tez takie ktore czekaly miesiac ale jak juz sie pojawila to byla to wlasnie Kalifornia lucky girls

parę godzin po otwarciu? o kurczę no to faktycznie MEGA SZCZĄŚCIARY!

sara_emilia > 07-04-2014, 22:13

Mam drugi match, Georgia- Atlanta

dziewczynka lat 4 ale host mama jest w ciąży i w maju ma termin.
    Czy au pairki mogą zajmować się noworodkami? Co myślicie ?

yamisouls > 07-04-2014, 22:30

powyzej 3 miesięcy tylko, jak młodsze to zawsze ktoś inny musi być w obecności
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia