• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

troche z zycia marty

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• troche z zycia marty

• troche z zycia marty
  • Re: troche z zycia marty

martamaua > 10-12-2005, 14:06

.

Gość > 10-12-2005, 14:10

jak bede leciec do Sverige to mnie raczej nie odwiedzisz, bo lece przez München

ale teraz za tydzien w niedziele, do PL lece i w Kbn jestem, cale 2 godziny planowo 8)

martamaua > 10-12-2005, 15:48

.

kasik > 10-12-2005, 18:11

A ja sie tak czesto zastanawiam jak to bedzie juz na koncu, przed wyjazdem do domu.. co sie wtedy czuje jak dni sa juz wyliczone.. Czesto tez wyobrazam sobie spotkanie na lotnisku z rodzina i mysle, ze to beda jedne z najpiekniejszych chwil w moim zyciu, i bankowo sie porycze, choc przy wyjezdzie ani troche mi sie plakac nie chcialo (mojej mamie troche).

Zazdrosze Wam tej Polski, i ze pozniej znow lecicie na podboj swiata :wink:

Marta nie martw sie ja wczoraj pracowalam 12h zamiast 6, taaak tez mi zaplacili $100 za minute :lol: :twisted:

Gość > 10-12-2005, 18:39

kasik, ja juz nie moge, ostatnie 2 tygodnie dluza sie jak cholera - chociaz nie tesknie o tyle do rodziny co do znajomych, miejsc i wreszcie odpoczynku...

i do imprez tesknie

jeszcze tydzien

Marta, nie martw sie, pracowalam we wtorek jak wiadomo z historii 7.5 godziny chociaz to wolne i swieto i to za darmo :mad:

martamaua > 10-12-2005, 19:32

.

Gość > 10-12-2005, 19:49

ale ja w finski dzien niepodleglosci we wtorek

Gość > 10-12-2005, 22:44

tak Wam cholernie zazdroszcze ! napisalabym wszystko tak samo jak Kasia .kurde chyba z tej mojej polskiej zawisci nie bede tutaj zagladac az nie wrocicie do auperowania

zartuje !

fajnie macie ! ja sobie marze ze dostaje bilet id hostow na swieta.lece na 5 dni ,juz nawet sobie w glowie plany robie co bym przez ten czas robila !

marzenia !!! cholernie Wam fajnie ,ale ciesze sie z Wami !

anetka28 > 13-12-2005, 19:00

Cze?ć Marta!!!

Gratulacje z okazji zdania egzaminu.

I tego,że jedziesz do Polski na ?więta.Ja zostaje tutaj.

Co do Duńczyków to dziela się na tych Kopenhagi i na resztę kraju.

Ci ze stolicy to całkowity odchył i uważaj? siebie za co? lepszego (cos jak Warszawiacy w Polsce).Jednym słowem snoby jakich mało.

Mimo,że mieszkali?my na Lollandzie to moja rodzinka też była z Kph.Mieli zagrania.

Z tym kablem to rzeczywi?cie przesadzaj?.Niech Ci kitu host nie wciska bo niemożliwe jest aby Duńczycy w nocy pracowali. Najlepiej powiedz hostowi wprost bo to jest facet,a faceci s? niedomy?lni (niezależnie od nacji).

Kurcze,jak mi sie chce rolmopsa ?ledziowego (nie słodkiego)!!

Kapustę kiszon? sama robię bo mam dobry (i łatwy) przepis.Jak będziesz chciała to podam przepis.

Pozdrawiam z Lolland

martamaua > 13-12-2005, 19:31

.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia