-
-
Re: Rocznik '89 rlz.
edyta_s > 16-05-2008, 19:12
uff i po chemii... szczerze mowiac spora czesc robilam na wyczucie, przejrzalam odp w przelocie po poludniu to wpadlam w panike, ze tyle bledow porobilam, ale potem na spokojnie przeliczylam, wyszlo kolo 70%, wiec chyba moge byc spokojna, ze zdam
wy juz po wszystkim? -
Ninka Jones > 17-05-2008, 11:11
w poniedzialek jeszcze ustny angielski.
polski mialam w czwartek i dostalam 20 punktow :lol: i tu uklony w strone Marzenki ktora mi pomogla z prezentacja :*
i powiem wam ze sie boje najbardziej wyniku pisemnego polskiego... :roll:
jak sie nie dostane do Warszawy to pojde sie upic. dobrze ze bede mogla sobie plakac w spokoju po wynikach rekrutacji bo bede sobie juz w Warszawce siedziec... -
Ninka Jones > 17-05-2008, 11:11
w poniedzialek jeszcze ustny angielski.
polski mialam w czwartek i dostalam 20 punktow :lol: i tu uklony w strone Marzenki ktora mi pomogla z prezentacja :*
i powiem wam ze sie boje najbardziej wyniku pisemnego polskiego... :roll:
jak sie nie dostane do Warszawy to pojde sie upic. dobrze ze bede mogla sobie plakac w spokoju po wynikach rekrutacji bo bede sobie juz w Warszawce siedziec... -
idril > 17-05-2008, 15:38
ja tez najbardziej sie boje wynikow z pisemnego polskiego!
jakos nigdy ten przedmiot nie byl moja mocna strona! -
idril > 17-05-2008, 15:38
ja tez najbardziej sie boje wynikow z pisemnego polskiego!
jakos nigdy ten przedmiot nie byl moja mocna strona! -
Ninka Jones > 17-05-2008, 23:26
myslalam ze wosu sie bede bardziej bala :? -
Ninka Jones > 17-05-2008, 23:26
myslalam ze wosu sie bede bardziej bala :? -
Vorissa > 18-05-2008, 18:19
A ja nie wiem czego się bać :lol: Wyników nie sprawdzałam, bo i po co się stresować i psuć sobie humor ? W ?rodę po maturze gadałam z babk? z matmy i ona mówiła, że te odp. na necie to może i s? - ale sposób oceniania jeszcze nie jest ustalony, i to ?miech na sali, że CKE dała to wszystko na stronę już, bo po prostu musz? ustalić ze względu na to, że poziomy teraz niewiele się różni?, co zaliczać na podstawowym a co na rozszerzonym, za co nie dawać pkt itd, więc nie widzę sensu sprawdzania sposobu rozwi?zywania, bo wynik czasem to za mało.
I po maturach och, ach ;-) -
Vorissa > 18-05-2008, 18:19
A ja nie wiem czego się bać :lol: Wyników nie sprawdzałam, bo i po co się stresować i psuć sobie humor ? W ?rodę po maturze gadałam z babk? z matmy i ona mówiła, że te odp. na necie to może i s? - ale sposób oceniania jeszcze nie jest ustalony, i to ?miech na sali, że CKE dała to wszystko na stronę już, bo po prostu musz? ustalić ze względu na to, że poziomy teraz niewiele się różni?, co zaliczać na podstawowym a co na rozszerzonym, za co nie dawać pkt itd, więc nie widzę sensu sprawdzania sposobu rozwi?zywania, bo wynik czasem to za mało.
I po maturach och, ach ;-) -
idril > 18-05-2008, 21:34
i dlatego ze wynik to za malo to ja spisalam sobie wsyztkie 'przed wyniki'. kazde dzialanie do danego zadania.
a czasem dobrze znac przyblizony wynik swoich wypocin maturalnych. zeby miec jako-taki oglad co z soba zrobic.