-
-
Re: British dream ^ ^
Grizzly > 17-12-2007, 3:41
uff.. nareszcie działa..
Ale tyle sie działo, że nocy mi nie starczy na opowiedzenie wszystkiego, w każdym razie jest zajebiaszczo ;-)
A we wtorek lece do Polski -
Ninka Jones > 17-12-2007, 3:43
czekam na relacje
as usual -
WAMPIREK > 18-12-2007, 12:09
Aga, tzn.że juz dzisiaj bedziesz w PL
Super .... -
Grizzly > 22-12-2007, 2:49
hoł hoł hoł.. merry Christmas! ;p
Nie miałam wcze?niej ani czasu, ani.. jako? ochoty żeby co? napisać.. Ale juz widzicie ze doleciałam w jednym kawałku i jestem w domu
Podróż tym razem bez żadnych przygód
Przed wyjazdem miałam straszn? zgryzote co i czy kupić hostom pod choinke, byłam prawie pewna że oni mi nic nie kupi? i w rezultacie ode mnie tez nic nie dostali, prócz kartek które zostawiłam pod choink?.
A całe pożegnanie troche inaczej sobie wyobrażałam. Wstałam wcze?nie rano, choć mogłam spać długo bo samolot mialam dopiero ok 16;00, poszłam na dół, przyczaiłam sie na nich w kuchni, oni zeszli z góry, chwile porozmawialismy o Adamie, później Wesołych ?wi?t, i wyszli. Jako? dziwnie.. i dalej mam problem czy im co? z Polski przywieźć, czy nie <?>
To nie tak, że mamy zle stosunki, bo mimo ze bardzo mało czasu razem spędzamy to jest fajnie, mi to odpowiada
Co? wymy?le.
A pozatym, dziwnie sie czuje. Taka rozdarta pomiędzy tym co mam w Anglii, a tym życiem które sie tutaj toczy już beze mnie..
Nie wiem czy ja już gdziekolwiek pasuje .. -
idril > 22-12-2007, 3:01
[quote name="Grizzly"]Nie wiem czy ja już gdziekolwiek pasuje ..[/quote]
dzieczyno co to w ogole za gadanie!
moim zdaniem to sie musisz tak bardziej na stale zaaklimatyzowac i w miare mozliwosci urzadzic w UK zebys mogla powiedziec ze gdzies pasujesz.
na razie na dobra sprawe tak na stale bardziej to znasz zycie w Polsce.
posmakuj dluzej Angli i sie wtedy wypowiadaj!
poza tym zawsze jak tak zle bedzie to mozesz wrocic nie?!
a i eszcze dodam z nikt nie powiedzial ze swoje miejsce na ziemi znajdziesz w Anglii czy w Polsce
pomysl, moze sa ci pisane jakies cieple wyspy?! 8) :wink: -
Ninka Jones > 23-12-2007, 0:25
podpisuję się pod idril
Aga, nie wiem o czym Ty gadasz
ja z kolei wiem że w Polsce na pewno dla mnie miejsca nie ma, a Anglia jest przekonuj?ca :lol: -
WAMPIREK > 23-12-2007, 1:08
A ja nie wiem gdzie jest moje miejsce na ziemi.Póki co jest nim Polska i jest mi dobrze -
WAMPIREK > 24-12-2007, 12:27
WESOŁYCH ?WIˇT -
Grizzly > 24-12-2007, 15:10
Chodzi mi oto, że w domu nie czuje się już jak w domu, a w Anglii czasem czuje sie jak u siebie, a za chwile tak całkiem obco i samotnie.. rozumiecie co mam na my?li?
W sumie coraz bardziej skłaniam się do studiowania w UK, muszę tylko skończyć składać podanie na Greenwich, przy odrobinie szczę?cia (bo nawet nie wiem czy z moj? matur? mam tam jakiekolwiek szanse) będę studiować z Dżoan? ;]
No nic, pożyjemy, zobaczymy..
Wesołych ?wi?t kochaneczki ;p -
Ninka Jones > 24-12-2007, 15:21
wezm? wezm?
a mi się marzy London Metropolitan :lol: