-
-
Re: KASIK - to ja:)
kate-nasti > 11-03-2006, 18:17
O ja pitole! Dopiero przeczytalam posty z ostatniego miesiaca! Jazdaaaaaaa bez trzymanki!!!!!!!!! buahahahahahahaha
Kasik jestem z Ciebie dumna!!! :*** Bardzo!!!! Jak czytalam o tej akcji to robilo mi sie zimno i oblewalam sie potem na przemian! haha! Malo sobie pazurow nie poobgryzalam zanim doszlam do posta, ze akcja sie udala! Bravo!
:*********** -
kasik > 11-03-2006, 18:44
Bede najprawdopodobniej zmieniac status na turyste 8)
Do czasu gdy dostane odpowiedz bede legalnie, a potem nawet jak bedzie negatywna zawsze sie moge odwolac i znow bede legalnie
Gadalam wczoraj z wujkiem i sam zaproponowal, ze da mi zaproszenie.
A my z Emm wczoraj na imprezce bylysmy :wink:
Roboty nadal nie mam. :? -
Pigwa > 11-03-2006, 19:04
nie łam sie robote jeszcze znajdziesz
wszystko będzie w porz?dku...najwazniejsze że masz kogo? kto chce i pomaga ci(chodzi mi o wujka i Emm)
Trzymam kciuki za Ciebie :!: :!: :!: :wink: -
Emm > 11-03-2006, 19:36
no, wczoraj to zaszalalysmy z kaska, nie ma co-dobralysmy sie na maxa.
Al ma z nami przeboje, pobudki o 3 w nocy, gotowanie spaghetti o 3.30am, wesolo jest.Nie wiem, jak on z nami wytrzymuje i ile jeszcze zniesie,haha.razem jestesmy jak diably wcielone.
zaraz spadamy na plaze, bo -uwaga, uwaga-w MA wiosna!!!krotki rekawek, japonki i mozna wyruszac na miasto. -
Gość > 11-03-2006, 20:27
Macie cieplej niz ja -
Lady_B > 12-03-2006, 6:55
woow,nie bylo mnei pare dni na neciku a tu takie rzeczy??? policja i te sprawy??? a fuj fuj fuj!!! policja jest be a glupia Aska (hostka) nie zglosila nic bo jzu widze lacha na twarzy policjantow jak to chciala zglosic.. ale co chcialam powiedziec - pare dni temu w New York Post byl artykul jak jakas brazylijke traktowana jako neiwolnika,szmate do podlogi itd,czyli znamy te tematy i wiemy o co chodzi i panienka sie wkurzyla i poszla na policje i to rodzinka miala dym - babka jej oddala(pod mala presja policji) oddala paszport i wszystkie dokumenty i jeszcze panienka dostala 2,5 tys zielonych od agencji zeby byla cicho i wracala do kraju bez strat.. pieprzyc agencje operk, glupie host matki, busha i 139 dolarow tygodniowo!!! POLKI RULEZZZZ!!! ktora laski anstepna sie urywa z chaty,chetnie wpadniemy,remont juz zrobiony - KASIK MUSISZ OZBACZYC JAKA MAMY SYPIALNIE!!!! a wiec pokoj dla uciekinierkek stoi wolny, lazienka palarnia czeka na ochotnikow, lodowka pelna polskiego staffu, kakao Puchatka, Manhattan 5min drogi i jest dobrze... wiec???? hehepozdro dla wszystkich kochanych lasek ktore sie mekaja jako operki.. KASIK,A TY SIE CHOLERO NIEDOBRA NIE MARTW BO JA PO UCIECZCE NIE MIAL PRACY 3TYGODNIE I O MALO ADASIA NIE ZAJECZAL NA SMIERC ALE JAKOS PRZEZYL I TERAZ JEST DOBRZE!!! TROCHE CIERPLIWOSCI BEDZIE DOBRZE!!!!!!! nie po to Cie porywalismy zebys teraz dola miala!!! CALUJE GORACO WSZYSTKEI LASENCJE :* -
martamaua > 12-03-2006, 11:24
No a nie mowilam, ze mozna im narobic
Kasik badz twarda! -
oliwka911gt > 12-03-2006, 20:01
wlasnie zastanawialam sie co ta suka jeszcze wymysli. policja, buhahah. tak jak powiedzilala lady_b, co ona im powie?? ze wyszlas i nie worocilas?? czy co?? obsmieja sie jak norki i aska na debila wyjdzie :lol: :lol: -
monica07 > 12-03-2006, 21:13
Al musi miec good time z wami laski. dwie blondynki, gotuja w srodku nocy! no ladnie
kasik praca sie z najdzie, w koncu to jest Boston, a nie Pipidowek Maly pod Pacanowem.
pozdrawiam. -
oliwka911gt > 20-03-2006, 9:38
kasia, mowisz i masz.
topic zamkniety na prozbe autora.