• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2014

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2014

• Au Pair 2014
  • Re: Au Pair 2014

yamisouls > 31-03-2014, 19:54

<div>Au pair agrees to pay a $300.00 USD cancellation fee, plus the actual cost of international and/or domestic airfare (if travel has been arranged), in the event he/she cancel from the program after matching with a family but prior to arrival at the host family home. </div>
    <div> </div>
    <div>Au pair agrees to pay a $300.00 USD change fee and any applicable airfare penalties, in the event he/she requests to change their arrival date. </div>
    <div> </div>
    <div>To APC</div>

ewelinagr88 > 01-04-2014, 0:43

bylam w 2 agencjach na poczatku i tak masz wszystko po polsku -pytania masz dotyczace twojej aplikacji albo ze cos musisz poprawic potem masz po ang i tu pytania o twoje doswiadczenie, szkole, prawo jazdy bedziesz miec po angielsku, ale gdybys miala problem to ci przetlumacza na polski, w apia masz spotkanie face to face a np w gawo (bycmoze tez prowork bo maja ta sama agenche czyli apc) to masz na skype, dziewczyny wreszcie po 2 miesiacach  ciszy pojawila sie rodzinka z NYC Manhatan dwoje dzieci zastanawiam sie rodzinka fajna minus tylko taki ze chcialam koniecznie Californie a z NYC wszedzie bedzie daleko a jak u was??macie jakies matche??

yamisouls > 01-04-2014, 10:00

U mnie nudy, wczoraj zmieniłam w Apia, że chce dzieci powyżej 2 roku tylko i mam pierwszą rodzinkę taka, dziewczynki: 3, 4 i 11 z przedmieść DC, ogólnie spoko ale bez szału, zobaczymy po skyper

Hahah też marze o Cali ale jakbym miała jakąś super rodzinkę z Manchattanu to pewnie bym się zdecydowała A ta rodzinka to z Apia czy apc? A jak tam w UK? Przez dwa miesiące nie miałaś żadnej rodzinki?

undertheopensky > 01-04-2014, 14:13

O matko! NYC i to w dodatku na Manhattanie,2 dzieci- moja idealna rodzinka! Ty szczęsciaro! W jakiej agencji jestes aktualnie?

Divertissante > 01-04-2014, 19:18

undertheopensky - mówię jej totalnie to samo! ale uparta jak krowa jest na Cali

Dziewczyny, nie brać tego co popadnie, ale jak czujecie z HF więź, to ich brać bo to może być TO! A bardziej liczy sie to, żeby bez stresu przeżyć ten rok z fajną rodzinką niż mieć wymarzoną lokalizację a z rodzinką problemy. To jest moje zdanie. I TAK, wiem, że czasami uda się mieć wymarzone miejsce plus fajna rodzinka, ale wydaje mi się, że są to rzadkie przypadki ^^

ewelinagr88 > 01-04-2014, 23:04

masz racje uparta krowa ze mnie chyba czas najwyzszy zapomniec o CA, jestem z AiAP ale akurat dziewczyny co mialy Kalifornie byly z APC, przez 2 miesiace nie mialam zadnej rodzinki bo zablokowalam profil na wybrana lokalizacje haha ale nikogo nie bylo przez cale 2 miesiace  i postanowilam odblokowac i w ciagu 3 h mialam rodzinke od odblokowania profiu w Uk nudzi mi sie bardzo, rodzinka fajna ale napewo nie jestem member of family hahhaha, i sie zastanawiam nad zakonczenime przygody w UK , Divertissante jeszcze 2 tyodnie i bedziesz na Manhatanie pamietaj zeby mnie odwiedzac jak juz dolece male podsumowanie 18 rodzin w ciagu 5 miesiecy w APiA, 1 rodzinka z CA, 25 minut od SF 3 dzieci chlopakow ale dopiero zaczelam przygode w Uk to byl moj drugi dzien w Uk wiec zrezygnowalam, 16 rodzin bylo niezbyt fajnych i wszystkie mieszkaly daleko do najblizszego miasta prawie jak w wiosce hahah i 1 rodzinka z NYC nad ktora sie teraz zastanawiam bo oni chca kogos od lipca a ja planowalam od wrzesnia mam nadzieje ze przekonam ich na wrzesien

kazetka > 02-04-2014, 20:49

yamisouls dzięki za info  
    o to Wy dziewczyny w APC możecie sobie wybierać lokalizacje? ja jestem w APiA, ale tu chyba nie ma takiej możliwości, z tego co wiem

yamisouls > 02-04-2014, 22:11

W żadnej agencji nie ma takiej możliwości

ewelinagr88 > 03-04-2014, 15:30

to was zaskocze bo jest taka mozliwosc jestem w Apia napisz do Londynu lub twojej koordynatorki ale nie z Polski ze chcesz ograniczyc profil do wybranej lokalizacji.Dostaniesz wiadomosc ze moga to zrobic ale wtedy okres czekania sie wydluzy dam ci przyklad srednio co tydzien mialam rodzinke jak zablokowalam profil na Kalifornie to przez 2 miesiece nikogo nie mialam ale odblokowalam i wciagu 3h mam 2 rodziny takze nie wiem czy sie oplaca to robic haha moze gdybym miala 20 lat to pewnie jeszcze czekalabym, mam rodzinki z NYC i z Chicago po odblokowaniu tego ograniczenia takze to moja 19 rodzinka

sara_emilia > 06-04-2014, 16:14

Witam byłe, przyszłe i obecne au pairki!
    3 dni temu w końcu otworzyli mi room. Czekałam dość długo i myślałam że już o mnie zapomnieli xD
    ale na razie jest cisza.. 

Jak było u was dziewczyny? Kiedy nastąpił pierwszy match?
    dodam może jeszczę, że jestem z Apia
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia