• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

Gość > 16-06-2005, 15:05

superr Emm! Ty to jestes szczesciara! ja tez tak chce! mam nadzieje ze juz niedługo! w poniedzialek wysyłam papiery 8)

Emm > 16-06-2005, 15:15

dzieki india-teraz u ciebie sie zacznie Poznasz asie s. i inne panie, haha.

Mam tylko nadzieje, ze ta rodzinka naprawde okaze sie taka, ja mowila ich operka. Ale to sie okaze za rowno 3 miesiace, bo do bostonu zawitam 16 wrzesnia

Gość > 16-06-2005, 15:28

przeciez nie bylo hostów wtedy w domu jak z Tob? rozmawiala! wiec pewnie mówila szczerze! bedzie dobrze...zobaczysz..

z tego wzgledu ze mam troche mniej czasu wymyslilam sobie ze podam rozne lokazlizacje do wyboru. nie tylko Boston ale i NY, waszyngton i philadelfie. tylko duze miasta bo tylko takie chce 8) co o tym myslisz?ale tylko na wschodnim zebysmy mogly sie spotkac jakos!

Emm > 16-06-2005, 15:38

Hehe, w Bostonie jest Sunny i Monika, bedzie Kinga i ja, w Philly masz aniczke ( aniczka, zyjesz???), w washingtonie Kasika, a w NY kateowke

Ale bierz Boston!Cos mi sie wydaje, ze by Ci szybko rodzinke znalezli

MONIKA > 16-06-2005, 17:22

To see U Agniecha!

Tylko dlaczego cale 3 miechy!?

Sunny, a co u Ciebie? Ja wczoraj spodnie dokupilam biale i koszulke nastepna. Wpadlam w szal letnich zakupow a tu 10 C sie zrobilo. :roll:

Emm > 17-06-2005, 15:19

Monka, nie denerwuj sunny wymienianiem rzeczy, ktore kupilas, haha.Sunny wczoraj mi opowiadala , jakie to kawki sobie strzelila w Starbucksie. Pycha!!!Frappuccino z bita smietana, mniam!!

Gadalam wczoraj przez tel. z dziewczynkami-wszystkimi trzema.Troche sie balam tej gadki, bo o czym tu gadac, ale niepotrzebnie.Byla pelna improwizacja i wydaja sie byc mile.Najmlodsza, Sarah, jest slodka.

A czemu za trzy miechy?Bo chce sie poplazowac w sierpniu, a potem mam urodzinki 10 wrzesnia i chce je miec w PL.

3 miechy szybko zleca.

AGNIK > 17-06-2005, 17:56

MASAKRA POPROSTU MASAKRA!

Od paru dni byłam u mojej najlepszej przyjaciółki na działce spedzałysmy ostatnie wspólne chwile razem a tu nagle telefon!

Dzwoni obecna operka rodzinki do której miałam jechać. no i co mówi ...to ze ona tam zostaje! Zostały mi 4 tygodnie do wyjazdu no i nie mam rodzinki..i znów wszystko od pocz?tku...Boze ja sie chyba zaszczele..albo nie wiem...

Już hnie powiem ze to była rodzinka która była IDEALNA...i mieszkała blisko mojej rodziny...bo oni mieszkaj? w bilerice a to na serio blisko. I dupa...wielka dupa...wszyscy mnie zapewniaj? ze będzie dobrze ze znajde inna rodzinke...hmm..ale ja sie boje że inna też mi taki numer wytnie....

Najgorsze w tym wszystkim jest to ..ze ja miałam plan ze lece 24 maja ...a jest 17 czerwca...i jestem w PL tylko dlatego ze postanowiłam czekać na t? rodzinke aż do 11 lipca..a wszystko juz było dograne..wiedziałam ze host mnie odbierze ze stamfordu....maskara chce mi sie beczeć...wszystko od nowa...i co ja mam teraz zrobic??

(-:MARZENA:-) > 17-06-2005, 18:13

na poczatku sie porzadnie wyplacz- to pomaga...

i nie zalamuj sie- szukaj dalej!!!

chamsko to rozegrali

agulka > 17-06-2005, 18:20

co za niepowazna operka!!!! kur.. przeciez wczesniej sie mogla zdecydowac ze zostaje :twisted: :twisted: przykro mi strasznie.

zycze Ci zebys szybciutko znalazla rodzinke i to lepsza niz ta

Emm > 17-06-2005, 19:08

Kinga, sloneczko!Nie martw sie i nie placz. zadzwon do biura, ze chcesz tylko i wylacznie Boston.Szybko Ci znajda rodzinke, bo teraz jest najwieksze zapotrzebowanie na operki.Ja pierwsza mialam po dwoch dniach od zaplacenia pierwszej raty.

Glowa do gory, bedzie dobrze!!

A ja tymczasem spadam na dzialeczke i wracam w niedziele. Zycze wszystkim fajnego weekendu ( A Ty Kinga sie nie martw, bedzie dobrze).
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia