-
-
Re: Maturalne au-pair - 2011
kingulath > 17-05-2011, 20:55
mi też do szczęścia brakuje rodzinki... -
anitaaa > 18-05-2011, 11:52
Za 3 godziny chemia, a ja się uczę na jutrzejszy angielski i sprawdzam sobie strone APC. I nie wiem czy tylko ja jestem upośledzona technicznie, że nie widziałam wcześniej na tej stronie profili rodzinek i że można się na nie zgłaszać, czy wy też tak miałyście?. Normalnie weszłam na stronkę i odkryłam amerykę i nawet jedna rodzinka mi się spodobała z New Jersey, z tego co wywnioskowałam to w godzine można dojechać do NYC. -
Insula > 18-05-2011, 11:58
http://www.aupaircare.com/au-pairs/host-...y-profiles
Jeśli mówisz o tym to niestety Cie zasmucę, te rodziny są już tam dobre pół roku jak nie więcejto tylko atrapy prawdziwych rodzin
Chemia? podziwiam, już wolałabym fizykę zdawać -
anitaaa > 18-05-2011, 12:01
[quote name="Insula"]http://www.aupaircare.com/au-pairs/host-...y-profiles
Jeśli mówisz o tym to niestety Cie zasmucę, te rodziny są już tam dobre pół roku jak nie więcejto tylko atrapy prawdziwych rodzin
Chemia? podziwiam, już wolałabym fizykę zdawać[/quote]
Faktycznie mnie zasmuciłaś, ale rodzinka gdyby faktycznie się taka trafiła to byłoby super. Chemia to pryszcz w stosunku do biologii, miałam zdawać rozszerzoną ale zrezygnowałam. A za fizyką nie przepadam niestety choć maturę może bym zdała, ale wolałam nie ryzykować. Dobra już mnie tu nie ma. Lecę się szykować -
anitaaa > 18-05-2011, 18:17
Dobra już po koszmarze. Chemia podstawowa była prosta, chociaż było kilka zadań do zastanowienia. To już tylko jedna matura przede mną i koniec, mogę się poświęcić całkowicie na szukanie rodzinki. -
Nathalie > 18-05-2011, 18:25
Jaka maturka jeszcze została? Mi tylko pisemny frencz, jutro. Podstawa, dodatkowo, czyli mi zwisa -
szuszuvp > 18-05-2011, 18:31
ja też mam jeszcze jutro francuski pisemny i w piątek ustny :) ale nie mam już siły się uczyć... ;p -
anitaaa > 18-05-2011, 18:34
No ja mam angielski ustny podstawa jutro i będę mieć koniec. U mnie w klasie co niektórzy to dopiero w piątek mają polski ustny ostatni. -
vaszka > 18-05-2011, 20:48
Nic mnie tak nie demotywuje jak znajomi ogłaszający na fb, że mają już wakacje... Dla mnie niestety najważniejszy egzamin (w takim sensie, że muszę go zdać, a mam duże szanse oblać) dopiero jutro, a do zakończenia wszystkich matur jeszcze tydzień... Ale angielski ustny i matma po francusku, więc nie przejmuję się- byleby jutro te 270minut przetrzymać to jakoś dam radę -
anitaaa > 19-05-2011, 17:10
Moje wakacje oficjalnie się rozpoczęły. Dzisiaj juz po angielskim ustnym 17/20. Nie było źle myślałam, że będzie gorzej bo namotałam trochę jak to ja, ale zdane i koniec męczarni. Mogę się teraz całkowicie poświęcić wyjazdowi. Niestety wakacje potrwają tylko tydzień bo po przyszłym tygodniu jadę do pracy dorobić trochę kasy na wyjazd. A co do rodzinek to nadal żadna się nie odezwała.