-
-
Re: Summer au pair
Nathalie > 22-05-2011, 10:24
Pewnie, ze mozeszodezwij sie raz na dwa tygodnie i tyle -
arsenalfan26 > 23-05-2011, 21:34
Co tu tak cicho? Ja się nie zdecydowałam. Czekam na odpowiedź tych z Alicante, jak się do jutra nie odezwa to trudno, muszę jutro już kupić bilet do Madrytu. Ewentualnie się przemęczę te 3,5 miesiąca. Początki nie są łatwe, nie należę do osób, które tylko potrafią narzekać, więc wydaje mi się, że będzie dobrze. Chociaż szczerze mówiąc, mam nadzieję, że rodzinka z Alicante się odezwie. -
juanita_90 > 23-05-2011, 21:54
odważna jesteś arsenalfan tle Ci powiemno ale kto wie może się zmienili...tzn zmieniła. bo chodzi o hostkę -
strawberries > 23-05-2011, 22:15
arsenalfan26 to gdzie Ty w końcu się wybierasz? -
arsenalfan26 > 23-05-2011, 22:35
juanita-wiesz, jakbyś mi napisała, że byłaś tam miesiąc, bo więcej nie wytrzymałaś, bo po całym dniu padałas na twarz, musiałaś szorować fugi w łazience i takie tam (bo dla mnie to jest już wyzysk) to bym nie pojechała. ale skoro byłas tam 1,5 roku i żadne wytłumaczenie nie jest dobre, do tego że wytrzymałaś tam tyle a było strasznie. -
arsenalfan26 > 23-05-2011, 22:48
dobra, dałam ostateczna odpowiedz hostce z Madrytu, jade tam w sobotę. -
Aisling > 23-05-2011, 22:58
arsenalfan26, żebyś nie żałowałaPowodzenia. -
dosiunia > 23-05-2011, 23:13
moja na szczęście już wrociła z Kanady i napisałam do niej, to napisała, że jest out cały dzień i że jutro do mnie napisze o obowiązkach etcmam nadzieje, że nic nie wymyśli, np wspomnianych fug haha!
A dodatkowo znalazłam kartę zniżkową na irlandię i się zastanawiam czy wyrobić czy nie, bo jadę tylko na 2 miesiące, a rok temu tylko raz gdzieś jechałam sama, bo wszędzie z hostami, a teraz mam blisko do Dublina, więc może się opłaca? kosztuje 15eu i masz zniżki na pociąg, busy, mc smiecia etcwklejam link i liczę na radę hostka napisala, że poradzi mi co do tej karty w następnym mejlu.
http://studenttravelcard.ie/ -
alexandra085 > 23-05-2011, 23:24
[quote name="dosiunia"]moja na szczęście już wrociła z Kanady i napisałam do niej, to napisała, że jest out cały dzień i że jutro do mnie napisze o obowiązkach etc mam nadzieje, że nic nie wymyśli, np wspomnianych fug haha![/quote]
oj uwazaj!
ja jutro lukne na ta stronke co podalas i wypowiem sie, teraz juz lece spac bo rano nie wstane. -
dosiunia > 23-05-2011, 23:44
ok i napisz w końcu, co z twoją rodzinką : P gdzie i kiedy lecisz xd nie no, jak cos wymyśli to będę się kłócić, ale nie wygląda na taką jak się z nia rozmawia, to nic, że mam bilet już kupiony, haha! cała ja!