• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam matching ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam matching ;D

• Mam matching ;D
  • Re: Mam matching ;D

Klaudia_1990 > 08-07-2009, 13:35

Moje kochane au pairki !

Ze tak sie powtornie przywitam z wami ... troche ostatnio zaniedbalam forum. Bardzo mi wstyd, zaluje za swoje grzechy i obiecuje poprawe ! :mrgreen:

Apropo burdelu na forum, sama nie wiedzialam gdzie teraz napisac , wiec pisze tu. Mam nadzieje, ze nikomu to nie przeszkadza

Jak same wiecie mialam ostatnio sporo komplikacji i watpliwosci . Stwierdzilam, ze nie bede zdawac juz w PL prawa jazdy. Mimo, iz wolalabym pracowac z dziecmi starszymi, ani Francja ani tymbardziej Anglia nie jest celem mojej podrozy. Tylko USA i koniec ! Mam jedna referencje od Maluszka, na szczescie godzin sie uzbieralo ponad 200. Bylam takze na szkoleniu w szkole rodzenia Bardzo mi to pomoglo. Teraz juz sie nie boje tak jak wczesniej i jestem gotowa do pracy z kilkumiesiecznym malenstwem. Marzenia trzeba spelniac, nawet jesli Bog stawia przed nami przeszkody, to tylko po to bysmy je pokonali

shante > 08-07-2009, 13:38

Moim zdaniem bardzo dobrze postąpiłaś, szkolenie w szkole rodzenia było świetnym wyjściem! Gratuluję wytrwałości i życzę powodzenia w poszukiwaniach, no i oczywiście tam na miejscu, w USA

Klaudia_1990 > 08-07-2009, 13:50

Bardzo dziekuje Albo moze" nie dziekuje", na przyszlosc

Ciezko bylo, chwilowo strasznie sie zalamalam, dlatego tez nie bylo mnie na forum. Ale wiem, ze od tego wyjazdu zalezy w jakims stopniu moje zycie, wiec nie odpuszcze tak latwo

cailet > 08-07-2009, 15:02

Klaudia ---> a co to za szkolenie? Bo naprawdę fajnie brzmi i może bym się też wybrała, bo niem miałam pojęcia, że takie coś w ogóle istnieje

Przemo > 08-07-2009, 15:56

Klaudia ------> Naprawdę byłaś w szkole rodzenia??? WOW! Widać że naprawde ci zależy, to się chwali! Na pewno nabrałaś tam sporego doświadczenia i pewności siebie.

A co do twojego prawka to szkoda że się nie zdecydowałaś, zawsze to jakaś większa mobilność w USA, masz wolne bierzesz autko i przed siebie

cailet > 08-07-2009, 16:09

Przemo --> zawsze można prawko na miejscu zrobić bez takich problemów jak tutaj. Co prawda trochę trzeba przetrwać bez niego, ale to szybko zleci, a jak miło będzie już zasiąść za kierownicą!!!

Przemo > 08-07-2009, 16:21

Tak? A wiesz ile takie prawko kosztuje bo jestem ciekaw no ja całe szczęście prawko już MAM i nie chciałbym drugi raz tego przechodzić hehehe :lol: (ten egzamin stresował mnie bardziej niż matura )

Ale skoro mówisz że takie prawko łatwiej zrobić w USA niż w PL to się cieszę ciekawe czy w razie takiej potrzeby Klaudia będzie miała dostęp do autka (notabebe jak moja kumpela była Au pair to miała swój WŁASNY samochód i to host family cały czas płaciła za benzynę :lol: normalnie dolce vita! :mrgreen: )

kamildzianka > 08-07-2009, 16:23

Klaudia, a ty umiesz jezdzic samochodem, czy w ogole nie?

Bo jesli umiesz, to prawko wyjdzie tanio, najpierw testy za darmo, potem dostajesz permit, potem jazda z hostami przy boku, a potem egz i 20$ za wyrobienie dokumentu.

Klaudia_1990 > 08-07-2009, 21:34

Dziękuję

Idziesz do szkoły rodzenia w swoim mieście i chodzisz na te same zajęcia co mamuśki , tylko nie wykonujesz gimnastyki Jak zapłacisz to babka powinna się zgodzić, nie wiem jak jest w innych miastach.

Przemo -> Tak, zależy mi i to bardzo. A jak czegoś chcę, to staram się to osiągnąć Nawet jak nie wyjdzie będę miała świadomość, że zrobiłam wszystko.

Przemo > 08-07-2009, 21:51

lubie jak ludzie mają takie podejście do rożnych spraw. Robić jak najwięcej żeby później mieć te świadomość że naprawde się starało.

No ja chce dzieci (max 2) powyżej dwóch lat więc ja czytam m.in. o pierwszej pomocy, zabawach i ogólnie o psychice takich dzieci. Zawsze więcej sie wie.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia