-
-
Re: Rocznik '89 rlz.
Vorissa > 09-05-2008, 10:29
Ja miałam raz obrazek, z jak?? łap? i wkłada komórkę do pudełka. No niby ok, ale ogólnie to debilny obrazek :/ a pytania do tego... tragiczne -
Vorissa > 14-05-2008, 15:13
I został mi jeszcze ang ustny i konieeecAh, a jak tam reszta maturzystów ? -
Vorissa > 14-05-2008, 15:13
I został mi jeszcze ang ustny i konieeecAh, a jak tam reszta maturzystów ? -
idril > 14-05-2008, 15:32
no ja juz mam koniec wszytskiego
wydaje mi sie ze calkiem niezle mi poszlo wszytko
matma tez nie trudna.
wlansie sprawdzilam odpowiedzi.
jestem tylko rozczarowana moim ustnym angolem. mialam dziwny obrazek o ktorym powiedzialam wszytko w trzech zdaniach i juz nic mi nie moglam wymyslec. no ale trudno. 17/20 to na pewno za ten rysunek! nawet po tych konwersacjach to widzialm ze egzaminatorka ze mnie zadowolona ale po obrazku troche mina jej i mi zrzedla... bywa -
idril > 14-05-2008, 15:32
no ja juz mam koniec wszytskiego
wydaje mi sie ze calkiem niezle mi poszlo wszytko
matma tez nie trudna.
wlansie sprawdzilam odpowiedzi.
jestem tylko rozczarowana moim ustnym angolem. mialam dziwny obrazek o ktorym powiedzialam wszytko w trzech zdaniach i juz nic mi nie moglam wymyslec. no ale trudno. 17/20 to na pewno za ten rysunek! nawet po tych konwersacjach to widzialm ze egzaminatorka ze mnie zadowolona ale po obrazku troche mina jej i mi zrzedla... bywa -
edyta_s > 14-05-2008, 15:53
A ja jeszcze w pt chemia i w pon ustny ang... Juz nie moge sie doczekac konca. -
edyta_s > 14-05-2008, 15:53
A ja jeszcze w pt chemia i w pon ustny ang... Juz nie moge sie doczekac konca. -
Vorissa > 14-05-2008, 16:31
Mi matma rozszerzona poszła całkiem dobrze i jestem bardzo zadowolona ;-)
Angielski ustny - trochę się boję, najgorsza komisja z ang tylko mi mogła przypa?ć, najlepsi u niej dostaj? po 16 pkt ;/ Faak ;/ Ale to nic, nie potrzeba mi niewiadomo ile, byle by tylko zdać ;p
I w pi?tek na weekend jadę, aaaaach ;-) wypocznę po maturkach. -
Vorissa > 14-05-2008, 16:31
Mi matma rozszerzona poszła całkiem dobrze i jestem bardzo zadowolona ;-)
Angielski ustny - trochę się boję, najgorsza komisja z ang tylko mi mogła przypa?ć, najlepsi u niej dostaj? po 16 pkt ;/ Faak ;/ Ale to nic, nie potrzeba mi niewiadomo ile, byle by tylko zdać ;p
I w pi?tek na weekend jadę, aaaaach ;-) wypocznę po maturkach. -
edyta_s > 16-05-2008, 19:12
uff i po chemii... szczerze mowiac spora czesc robilam na wyczucie, przejrzalam odp w przelocie po poludniu to wpadlam w panike, ze tyle bledow porobilam, ale potem na spokojnie przeliczylam, wyszlo kolo 70%, wiec chyba moge byc spokojna, ze zdam
wy juz po wszystkim?