-
-
Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
WAMPIREK > 27-11-2007, 9:30
Ojjj...Aga,AgaAle fakt uczę się więcej niż w LO (tam się praktycznie nic nie uczyłam ),ale i materiału też o wiele,wiele więcej...
Może kolezanka Emi jest zdolna,a ona jeszcze zdolniejsza...tylko czasami to roznie bywa przy tych rekrutacjach :/
Trzymać za mnie kciuki w południe !A wła?ciwie to od 11.30 do 13 -
Ninka Jones > 27-11-2007, 14:38
a może koleżanka miała znajomo?ci
wiecie jak to jest w tym kraju
dziewczyny popieram, ale ja bym Monike geniuszem nazwała, bo dla mnie prawo to czarna magia -
Gość > 27-11-2007, 20:02
a jak dodam jeszcze, ze dokladnie ta sama kolezanka studiuje takze dziennikarstwo na UJ, to mi powiecie, ze nie wierzycie, ze taka istnieje
ale jest, ma bardzo popularne imie, Magda i jest moja przyjaciolka od 1993
ale w Sztokholmie sie nie potrafila odnalezc jak przyjechala tutaj w lecie pracy szukac, takze nie zawsze studia oznaczaja zaradnosc
swoja droga to ja tez sie dziwilam, jak to sie jej udalo, bo mnie sie jej glos nigdy specjalnie nie podobal
i teraz jak przyjezdzam do PL to opery z wloskiego i niemieckiego na polski tlumacze, bo ona twierdzi, ze chce wiedziec, o czym spiewa:lol:
Monia, gratulacje tego 5.0I oby tak dalej!
A z ta Szwecja i EU to wiedzialam, bo przeciez w lecie robilam kurs historii w tutejszej szkole, ale jakos do szczescia mi ta wiedza nie byla potrzebna, wiec gdzies sie ulotnila -
Gość > 27-11-2007, 20:03
To jak juz przy kolezankach Emi jestesmy, to jeszcze dodam, ze jedna z moich licealnych znajomych z klasy studiuje filmoznawstwo na UJ (a tam jeszcze mniej miejsc bylo)
juz nawet konca bliska -
Ninka Jones > 27-11-2007, 21:39
Emi, co za elita -
idril > 29-11-2007, 1:01
dokladnie! czuje sie jak szara, mala myszka. :oops:
a wiecie ze zrekrutowalam kolejna dziewczyne na au pair?! dzisiaj w autobusie, w drodze do domu!
ja to jestem :lol: -
Ninka Jones > 29-11-2007, 1:11
znaczy się namówiła??
i Ty szara myszka?szare myszki to ludzi w autobusie nie zagaduj? -
Gość > 30-11-2007, 18:05
jak jeszcze Emi wyskoczy w szwedzkiej TV to dopiero bedzie -
WAMPIREK > 01-12-2007, 2:51
Andrzejki to taki dziwny moment...
Było przygnębiaj?co,bo....
1)Monia,jak zwykle się zakochała i jak zwykle biła się z myslami,ze pierwsza do niego nie napisze itd.bo jak sie spotkaja na uczelnianym korytarzu to jak to dalej bedzie...ze jak cos to on powinien pierwszy-ALE NAPISAŁAM...raz się żyję
2)Monia,jest chora :/ Już nie mam siły chorować... -
WAMPIREK > 01-12-2007, 3:04
W ogóle obwieszczę Wam wspaniał? nowinę...otóż mój dobry kolega tzn.BLIŻNIAK(tak się nazywamy,bo urodzili?my się w tym samym dniu) napisał mi ,że się zaręczył ze swoj? dziewczyn?,no teraz już narzeczon?