• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

madz > 21-02-2013, 22:15

Ha a ja nie wiem o co Wam chodzi :P Ale wiem jedno CC jest najlepszą agencją jaką znam!

Jarzebinka > 21-02-2013, 22:16

Madz, bo tylko w niej byłaś ;D

madz > 21-02-2013, 22:17

Weź przestań mnie atakować, jestem w niej bo wybieram tylko co najlepsze.

merti > 21-02-2013, 22:18

najlepiej sie moze doda wypowiedziec o agencjach bo byla w kazdej mozliwej

wybieram tylko to co najlepsze - reklama płynu do płukania tkanin czy czegos takiego, ciom?

Natalkooo89 > 21-02-2013, 22:18

dziewczynki 9 i 13, a chlopczyk 14

teksty maja takie ze szczena opada...ale wiekszosc czasu sa kochani...tzn wiekszosc czasu ich nie ma..ale jak juz sa to sa ok

a CC - pewnie znowu bym ich wybrala -ale Lcc ma mnie gdzies :/

aupair14 > 21-02-2013, 22:19

No i wracamy do punktu wyjscia...

ile Wy macie lat?! Czesc z Was zachowuje się nieopierzone nastolatki z zerową wiedzą o zyciu i ludziach....

lubienutelle > 21-02-2013, 22:20

Jeśli kogoś uraziłam po prostu przepraszam, zaburzyłam tą przyjazną atmosferę- przepraszam. Jeszcze raz chcę powiedzieć, że polecam GAWO nie tylko dlatego, że jest najtańsze ale też dlatego że mam tylko dobre doświadczenia. Tak jak wspomniałam nie chcę powoływać się na inne osoby, które wyjechały z tej agencji, mówię tylko o sobie. Jeśli ktoś chce to chętnie odpowiem na prywatną wiadomość albo osiem Rozkładaj ręce dziewczyno czy cokolwiek innego tam chcesz. Czasem dobrze jest zwrócić uwagę na siebie a nie wytykać głupotę czy tępowatość innym, wszystko na zasadzie "Widzisz pod lasem, nie widzisz pod nosem".

madz > 21-02-2013, 22:20

[quote name="Natalkooo89"]teksty maja takie ze szczena opada...ale wiekszosc czasu sa kochani...tzn wiekszosc czasu ich nie ma..ale jak juz sa to sa ok :)

[/quote]

Ej no nie umiem się nabijać :D Chyba wyrosłam z tego ;P A co do cytaty w/w to polskie nastolatki też mają niezłe teksty, nie zapomnę jak bywałam na superwizji albo w ośrodku pomocy społecznej robiłam badania. Masakra ;P

madz > 21-02-2013, 22:21

[quote name="aupair14"]No i wracamy do punktu wyjscia...

ile Wy macie lat?! Czesc z Was zachowuje się nieopierzone nastolatki z zerową wiedzą o zyciu i ludziach....[/quote]

Do kogo to pytanie? :P

aupair14 > 21-02-2013, 22:22

[quote name="madz"]
    [quote name="aupair14"]No i wracamy do punktu wyjscia...

ile Wy macie lat?! Czesc z Was zachowuje się nieopierzone nastolatki z zerową wiedzą o zyciu i ludziach....[/quote]

Do kogo to pytanie? [/quote]

Nie do Ciebie.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia