• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

Jarzebinka > 21-02-2013, 21:59

[quote name="lubienutelle"]Przedstawiłam się tu jakiś czas temu, napisałam gdzie będę od kiedy i jakie będę miała dzieci. Koniec. Potem, jak już napisałam śledziłam forum biernie, bo nie czułam potrzeby dzielenia się wszystkim, z każdym. Nie oceniam, nie wartościuje, ktoś lubi- ok niech pisze o każdej życiowej rozterce, ja szukałam tylko kogoś kto może jestem w podobnej sytuacji jak ja z tą wizą. A teraz Droga Koleżanko jestem tu po to żeby powiedzieć że GAWO jest OK. Ty też nie rozumiesz sarkazmu czy tylko mi się wydaje? Nie chcę mi się rozmawiać o studiach, bo nie mam potrzeby mówienia wszystkim co skończyłam, gdzie i z jaką średnią. Chciałam napisać, że tępi ludzie nie idą na uniwersytety ale ugryzłam się w język [/quote]

Zdecyduj się komu odpisujesz i nie mieszaj wypowiedzi. Bo chyba masz z tym jakiś problem. I jeżeli chcesz po prostu powiedzieć, ze GAWO jest okej, to to zrób i możesz opuścić wątek, a nie wypisujesz wszytsko z takim beznadziejnym sarkazem, którego naprawde tutaj NIE POTRZEBUJEMY.

NIe chcesz pisać o studiach, a dalej ciągniesz temat. BRAWO. Też mam ochotę napisać, że nie wiem co tam robiłaś, ale chyba się ugryzę w język.

dominika.pink > 21-02-2013, 22:01

Nie ma to jak być tam 3 tyg w ameryce i być ekspertem, powiedzieć nam że amerykanie dali ci dziecko, choć doświadczenia nie masz, zapamiętamy to jak pisałaś

Natalkooo89 > 21-02-2013, 22:04

[quote name="lubienutelle"]Oi Natalkooo coś mi się wydaje, że też się nie znasz na niczym [/quote]

zwariowalas lubie nutelle ?!

ja przeciez jestem wszystko wiedzaca

merti > 21-02-2013, 22:04

nutella, weź wyjdz.

aupair14 > 21-02-2013, 22:06

ej takie szybkie pytanie z czystej ciekawości - po co dajecie się prowokować w tak prostacki sposób??

merti > 21-02-2013, 22:07

ja to bardziej for fun hahahaha aczkolwiek nad taką głupotą to tylko ręce rozkładać

Jarzebinka > 21-02-2013, 22:10

Wiesz, większość z nas jest tutaj już długo i się znamy, a nagle jak ktoś tutaj przychodzi i zaczyna wypisywać posty z chamskimi tekstami i idiotycznym sarkazem to nas wkurza. Zazwyczaj mamy tutaj normalną, przyjazną atmosfere, a nie żeby kogoś wyśmiać i tak się zachowywać.

aupair14 > 21-02-2013, 22:11

[quote name="Jarzebinka"]Wiesz, większość z nas jest tutaj już długo i się znamy, a nagle jak ktoś tutaj przychodzi i zaczyna wypisywać posty z chamskimi tekstami i idiotycznym sarkazem to nas wkurza. Zazwyczaj mamy tutaj normalną, przyjazną atmosfere, a nie żeby kogoś wyśmiać i tak się zachowywać.[/quote]

To nie mozna po prostu zignorować albo tez wysmiac? Nie powinno Was to przypadkiem nie ruszać? Wchodzicie w beznadziejną pyskówkę dając komuś satysfakcję.

Natalkooo89 > 21-02-2013, 22:12

[quote name="dominika.pink"]Nie ma to jak być tam 3 tyg w ameryce i być ekspertem, powiedzieć nam że amerykanie dali ci dziecko, choć doświadczenia nie masz, zapamiętamy to jak pisałaś [/quote]

ejj hahahaha moje host dzieci maja 9.13 i 14 lat nie-nie mialam doswiadczenia w opiece nad nastolatkami (nie licze siostry-bo wiadomo ze jej moge powiedziec coc che)

wy mnie nazwalyscie ekspertem haha

ja tylko mowie ze amerykanie hm.. maja dosc "wylajtowani"

jestem 3 tyg i tylko odbieram dzieci ze szkoly wiec jedyne doswiadczenie jakiego ode mnie oczekiwano to w jezdzie samochodem-ale jak wiadomo tutaj auta sa wieksze(w mojej rodzince) a drogi jakby mniejsze niz u nas

Jarzebinka > 21-02-2013, 22:14

DOBRA ZMIANA TEMATU

o Natalia mam podobny wiek dzieci, jakiej płci są?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia