-
-
Re: Au Pair 2013!
Jarzebinka > 21-02-2013, 21:59
[quote name="lubienutelle"]Przedstawiłam się tu jakiś czas temu, napisałam gdzie będę od kiedy i jakie będę miała dzieci. Koniec. Potem, jak już napisałam śledziłam forum biernie, bo nie czułam potrzeby dzielenia się wszystkim, z każdym. Nie oceniam, nie wartościuje, ktoś lubi- ok niech pisze o każdej życiowej rozterce, ja szukałam tylko kogoś kto może jestem w podobnej sytuacji jak ja z tą wizą. A teraz Droga Koleżanko jestem tu po to żeby powiedzieć że GAWO jest OK. Ty też nie rozumiesz sarkazmu czy tylko mi się wydaje? Nie chcę mi się rozmawiać o studiach, bo nie mam potrzeby mówienia wszystkim co skończyłam, gdzie i z jaką średnią. Chciałam napisać, że tępi ludzie nie idą na uniwersytety ale ugryzłam się w język[/quote]
Zdecyduj się komu odpisujesz i nie mieszaj wypowiedzi. Bo chyba masz z tym jakiś problem. I jeżeli chcesz po prostu powiedzieć, ze GAWO jest okej, to to zrób i możesz opuścić wątek, a nie wypisujesz wszytsko z takim beznadziejnym sarkazem, którego naprawde tutaj NIE POTRZEBUJEMY.
NIe chcesz pisać o studiach, a dalej ciągniesz temat. BRAWO. Też mam ochotę napisać, że nie wiem co tam robiłaś, ale chyba się ugryzę w język. -
dominika.pink > 21-02-2013, 22:01
Nie ma to jak być tam 3 tyg w ameryce i być ekspertem, powiedzieć nam że amerykanie dali ci dziecko, choć doświadczenia nie masz, zapamiętamy to jak pisałaś -
Natalkooo89 > 21-02-2013, 22:04
[quote name="lubienutelle"]Oi Natalkooo coś mi się wydaje, że też się nie znasz na niczym[/quote]
zwariowalas lubie nutelle ?!
ja przeciez jestem wszystko wiedzaca -
merti > 21-02-2013, 22:04
nutella, weź wyjdz. -
aupair14 > 21-02-2013, 22:06
ej takie szybkie pytanie z czystej ciekawości - po co dajecie się prowokować w tak prostacki sposób?? -
merti > 21-02-2013, 22:07
ja to bardziej for funhahahaha aczkolwiek nad taką głupotą to tylko ręce rozkładać -
Jarzebinka > 21-02-2013, 22:10
Wiesz, większość z nas jest tutaj już długo i się znamy, a nagle jak ktoś tutaj przychodzi i zaczyna wypisywać posty z chamskimi tekstami i idiotycznym sarkazem to nas wkurza. Zazwyczaj mamy tutaj normalną, przyjazną atmosfere, a nie żeby kogoś wyśmiać i tak się zachowywać. -
aupair14 > 21-02-2013, 22:11
[quote name="Jarzebinka"]Wiesz, większość z nas jest tutaj już długo i się znamy, a nagle jak ktoś tutaj przychodzi i zaczyna wypisywać posty z chamskimi tekstami i idiotycznym sarkazem to nas wkurza. Zazwyczaj mamy tutaj normalną, przyjazną atmosfere, a nie żeby kogoś wyśmiać i tak się zachowywać.[/quote]
To nie mozna po prostu zignorować albo tez wysmiac? Nie powinno Was to przypadkiem nie ruszać? Wchodzicie w beznadziejną pyskówkę dając komuś satysfakcję. -
Natalkooo89 > 21-02-2013, 22:12
[quote name="dominika.pink"]Nie ma to jak być tam 3 tyg w ameryce i być ekspertem, powiedzieć nam że amerykanie dali ci dziecko, choć doświadczenia nie masz, zapamiętamy to jak pisałaś[/quote]
ejj hahahaha moje host dzieci maja 9.13 i 14 latnie-nie mialam doswiadczenia w opiece nad nastolatkami (nie licze siostry-bo wiadomo ze jej moge powiedziec coc che)
wy mnie nazwalyscie ekspertem haha
ja tylko mowie ze amerykanie hm.. maja dosc "wylajtowani"
jestem 3 tyg i tylko odbieram dzieci ze szkoly wiec jedyne doswiadczenie jakiego ode mnie oczekiwano to w jezdzie samochodem-ale jak wiadomo tutaj auta sa wieksze(w mojej rodzince) a drogi jakby mniejsze niz u nas -
Jarzebinka > 21-02-2013, 22:14
DOBRA ZMIANA TEMATU
o Natalia mam podobny wiek dzieci, jakiej płci są?