• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

balbina > 21-02-2013, 20:08

Lubie nutelle

widzę, ze znasz bardzo dobrze moją sytuacje dlatego tak bardzo pozwalasz sobie na wyrywanie z kontakstu moje wypowiedzi, dlatego daruję sobie tłumaczenie się, odpowiadanie, kłótnie, bo nie ma najmniejszego sensu kontynuowania dyskusji z taką osobą. Przecież wiesz wszystko najlepiej wszechwiedząco moja.

Jedyne co powiem.

Jesteś w głębokim błędzie.

Siema!

Daria - trzymam kciuki za egzamin, zeby poszło gładko!

lubienutelle > 21-02-2013, 20:22

Pozwalam sobie na wyrywanie wypowiedzi z kontekstu bo to zabawne i jak widzisz jest bez nicku więc nie odnosi się do nikogo szczególnie Nie znam Twojej sytuacji i jakoś szczególnie nie zależy mi na jej poznawaniu, bo po co. Chcę tylko powiedzieć, że nie potrzebnie mącisz dziewczynom w głowach tymi opiniami o GAWO, to, że nie zdajesz egzaminu na studiach nie jest winą profesora najczęściej

Pozdrawiam, buziaczki

balbina > 21-02-2013, 20:28

Dziewczyny przynajmniej większość znają baaaaaardzo dokładnie moją sytuację, mają swoje mózgi i mogą ocenić to obiektywnie - czy przesadzam, czy nie. Takze Twoja pomoc nie jest im z pewnością potrzebna.

Widzisz, tym się różnimy dla mnie wyrywanie z kontekstu wypowiedzi jest niedojrzałe, bardzo płytkie, ale to już twoja sprawa kim jesteś w swoim świecie.

Jak sama powiedziałaś NAJCZĄŚCIEJ, trzymajmy się tego.

merti > 21-02-2013, 20:36

[*] Lubienutelle - to ty jesteś tą , ktora po raz pierwszy w życiu zajmowala sie niemowlakiem przez 24h na dobe ponad tydzien?? hmm... brzmisz wiarygodnie

Wydaje mi się, że następna osoba przyszła i chce zrobić burzę na forum...

Jarzebinka > 21-02-2013, 20:49

[quote name="lubienutelle"]to, że nie zdajesz egzaminu na studiach nie jest winą profesora najczęściej

Pozdrawiam, buziaczki[/quote]

Nie wiem na jakich studiach byłaś, ale własnie bardzo często zależy, to czy zdasz od profesora. Od jego humoru, podejścia, zaangażowania.

californiadreaming tu nie chodzi o wbity KIJ W MROWISKO. A ty nie możesz się nam przyznać czy jestes w ogole au pairką, tylko za każdym razem wymigujesz się od odpowiedzi...

lubienutelle > 21-02-2013, 21:03

Myślę, że sporo dziewczyn czyta biernie forum i to im właśnie mąci w głowie, rozumiesz Mi nie chodzi o Twoje koleżanki, oczywiście możesz im opowiadać o swoich przygodach dokładnie z każdym szczegółem i nic mi do tego. Zarzucanie komuś płytkości jest chyba jakąś chorobą każdego forum! Tak, jestem płytka i głupia, aha i jeszcze się nie znam! Na niczym I właśnie kimś takim jestem w moim świecie, masz rację, mało tego mówisz tak jakbyśmy znały się od przedszkola Dziewczyno to było potraktowane z dozą SARKAZMU...

lubienutelle > 21-02-2013, 21:06

A dzieckiem poniżej 2 roku życia można opiekować się tylko 5h/dziennie czy co? Powiedz mi, bo ja się nie znam i dalej nie wiem co jest dziwnego z siedzeniem 24h/dobe z 1.5 rocznym dzieckiem. Upsi, jak się znalazłam, tu gdzie jestem ?

merti > 21-02-2013, 21:22

no prosze Cie. Kto by dał osobie niedoswiadczonej takie małe dziecko pod samodzielną opiekę? NIe dziwie się, że nie dostałaś wizy za 1 razem i jestem w szoku, że jednak Ci ją dali...

Natalkooo89 > 21-02-2013, 21:27

lubienutelle <3

i low ju sol macz !!!!

kto jeszcze siedzi w polsce-badzcie gotowe na obaidy w stylu "wszystko gotowe"

bez obrazy nie bede nadrabiac zaleglosci na forum, lubienutelle strescila

ja jestem z CC - duuuzo wiecej kasy sie placi i co.. jestem juz prawie 3 tyg z host rodzina a moja LCC ma mnie w d*pie

ok napisala maila ze kiedys sie spotkamy i przeprasza,ze to tyle trwa... agencja jak agencja- jestes ogarnieta- ogarniesz wszystko- nie- to masz problem

AMEN

Natalkooo89 > 21-02-2013, 21:31

[quote name="merti"]no prosze Cie. Kto by dał osobie niedoswiadczonej takie małe dziecko pod samodzielną opiekę? NIe dziwie się, że nie dostałaś wizy za 1 razem i jestem w szoku, że jednak Ci ją dali...[/quote]

ale sie czepiasz

przypuszczam ze jeszcze nie jestes au pair (tak?)

Kto by dał osobie niedoswiadczonej takie małe dziecko pod samodzielną opiekę?

--> amerykanie !!!! zapamietac - amerykanie !
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia