• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Maturalne au-pair - 2011

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Maturalne au-pair - 2011

• Maturalne au-pair - 2011
  • Re: Maturalne au-pair - 2011

szuszuvp > 16-05-2011, 15:35

Insula zazdroszczę :) i mam nadzieję że rodzinka będzie w porządku.

ja już też mam filmik widoczny i mam nadzieję, że w końcu się ktoś odezwie.

a co do maturki to dzisiaj zdawałam ustny ang podstawa, ale luzik był. jutro może być gorzej bo rozszerzenie :D później jeszcze francuski i koniec.

vaszka > 16-05-2011, 16:56

A ja właśnie przeżywam załamanie nad notatkami z literatury francuskiej... Tak naprawdę to dopiero teraz zaczyna się dla mnie prawdziwa matura, jak przeżyję ten tydzień to już chyba nic mnie w życiu nie złamie!!

Kama^^ > 16-05-2011, 17:50

Powodzenia wszystkim na ustnych, ja na szczescie mam je juz za soba, 3x 20, sama nie wierze w to jakim jestem kujonem;p ale dzisiaj na rozszerzonym angielskim mialam idealny temat w materiale stymulujacym - gap year! Akurat dla kogos kto wyjezdza do stanow po liceum :lol: :lol: jeszcze tylko chemi pojutrze i waaakaaaaaacje :lol:

anitaaa > 16-05-2011, 18:27

[quote name="Kama^^"]Powodzenia wszystkim na ustnych, ja na szczescie mam je juz za soba, 3x 20, sama nie wierze w to jakim jestem kujonem;p ale dzisiaj na rozszerzonym angielskim mialam idealny temat w materiale stymulujacym - gap year! Akurat dla kogos kto wyjezdza do stanow po liceum :lol: :lol: jeszcze tylko chemi pojutrze i waaakaaaaaacje :lol:[/quote]

3x20 to super . Ja mam w czwartek ustny angielski podstawę i strasznie się boję, że zapomnę najprostszych słówek. Śmieje się, że muszę mieć 6 punktów żeby zdać A temat faktycznie fajny

vaszka > 16-05-2011, 23:15

Jutro o 9.00 sądna chwila... Dziewczęta(i chłopcy)...jeśli mogę prosić to po jednej zdrowaśce na dobranoc, abym wylosowała Balzaka, Woltera, Monteskiusza albo Le Clezio. Byleby nie Levi-Strauss!!(tak tak, tak jak ten od jeansów i to jest jedna z nielicznych rzeczy jaką umiem o nim powiedzieć).

Z góry dziękuję

Kama^^ > 16-05-2011, 23:27

Trzymam kciuki, będzie dobrze a to co to za matura?

Nathalie > 17-05-2011, 7:10

To chyba sesja jest aaaaaaaa... Ja za 113 minut mam ustny angielski^^

vaszka > 17-05-2011, 13:15

Niestety, miana studentki to ja jeszcze nie posiadam. Słowem wyjaśnienia- matura ustna z francuskiego poziom dwujęzyczny(nie, nie ja to wymyśliłam, kazali mi ). Wszystkim trzymającym kciuki i zdrowaśkującym dziękuję, tylko albo aż 12 punktów, ale najważniejsze, że zdałam !!

anusiawa > 17-05-2011, 19:25

jupii 17/20 z polskiego, jeszcze tylko znalezienie rodzinki i pełnia szczęścia gwarantowana

Nathalie > 17-05-2011, 19:26

17/20 z angielskiego z grypą żołądkową. Myślałam, że wykituje w szkole. A francuski za dwa dni...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia