-
-
Re: Prezenty dla Host-rodziny
paulina.r > 06-05-2012, 20:30
[quote name="fdotka"]pomyśl o tym jak o prezencie dla starszej siostry, Może jakiś ładny zestaw do kąpieli, wiesz taki z musującymi kulkami zapachowymi i innymi bajerami.[/quote]
Dobry pomysł z tym, ja mam dwójke dzieciaczków dwuletnią dziewczynke i półtorarocznego chłopaka. Dla malucha to nie problem bo kupię jakąs zwykłą zabawke dla takiego maluszka. A dla hosta moze macie jakies propozycje? -
fdotka > 07-05-2012, 17:40
Z tego co sie zdążyłam zorientować to większość przywozi ŻubrówkęNawet jeśli będą w Polsce, to nie znaczy, że przywiozą skrzynkę wódki ze sobą, wiec jak bym poszła tym tropem.
Ja akurat kupiłam nalewkę w Krakowskim Kredensie -
paulina.r > 09-05-2012, 22:19
No to chyba zostane przy tym że dla hosta żubrówkę a dla hostki jakiś zestaw do ciała. Przynajmniej to cos praktycznego
Ale dzieki za pomoc! -
Saiisuke > 10-05-2012, 10:12
Myślicie, że hości oczekują drogich prezentów? Zdarzyło się Wam, że byli niezadowoleni albo dali do zrozumienia, że chcieli coś droższego/ładniejszego? -
Buuzia > 10-05-2012, 12:46
trzeba wziąć pod uwagę że to co u nas kosztuje 100 tam kosztuje 15 funciaków...mówię na przykładzie lalek na które choruje moja siostrawięc drogi prezent w Polsce jest raczej niczym nadzwyczajnym w UK ja się spytałam hostki co dzieciaki lubią i co ona lubi bo chcę im coś kupić, najpierw oczywiście powiedziała, że nie muszę ale wytłumaczyłam, że jestem nauczona że wypada mieć chociaż jakiś drobiazg jak się gdzieś idzie, więc jeśli mam wydać pieniądze to chcę wydać na coś co się spodoba chociaż trochę i dostałam wytyczne co lubią dzieciaki, a samej hostce kupiłam wisior jaszczurę (widziałam na zdjęciach że zawsze ma coś na szyi) -
Patty > 01-06-2012, 12:28
Podbijam temat wiekszosc pisze na prezenty na poczatek, kupujecie coś na koniec pobytu, była mowa o albumie ze zdjeciami, jakies inne pomysły? -
blackcar > 01-06-2012, 19:04
na kniec pobytu to onni powinni cos kupic;p -
Shley7 > 04-06-2012, 23:34
Dzięki za super pomysły, ale mam pewien problem, hostka jest Polką wiec nie kupię jej albumu z napisem Polska coś nie bardzo. Także nie mam pomysłu co dla niej a host chyba nie pije alko. No i 3 letnia dziewczynka, tez problem;/ -
blackcar > 05-06-2012, 0:54
ja mam matke polke- musze cos wymyslec... ojcowi wodke chybamaja zony polki wiec nie wierze ze nigdy wodki nie pija -
marika1 > 05-06-2012, 16:56
blackcar - polak, nie polak, wódki musi spróbować : D