• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam matching ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam matching ;D

• Mam matching ;D
  • Re: Mam matching ;D

kamysia > 03-07-2009, 11:31

.

Yoanna > 03-07-2009, 12:05

ja tez tak mysle. ale sama jeszcze nie wiem co zrobie.. decyzja o wyjezdzie byla latwa, decyzja o powrocie bedzie mega trudna. na chwile obecna nie mam pojecia jaka ona bedzie.. nie wiem gdzie chce zyc :|

kamysia > 03-07-2009, 12:19

.

Yoanna > 03-07-2009, 14:13

mieszkam w anglii 3 lata i tez widze jaka jest dyskryminacja.. angol zawsze prace szybciej znajdzie, nawet jesli nie jest po studiach itd.. przykre ale prawdziwe..

aczkolwiek niektorym polakom sie udaje, poznalam ostatnio chlopaka ktory w tamtym roku skonczyl tutaj dobre studia i od razu dostal swietna prace w city, ale to raczej wyjatek :wink:

agulka > 03-07-2009, 15:40

zapraszam do Szwajcarii - tutaj pracuje mnostwo Polakow i na naprawde powaznych stanowiskach. duzo osob pracuje w Cern albo P&G.

ja nie chce wrocic do Polski, to wiem na pewno. nie chodzi o prace, ale o ludzi... jestem zafascynowana USA, ale uwazam, ze istnieje godne zycie poza granicami tego kraju. uwazam, ze zycie chocby w Szwajcarii jest o wiele lepsze.

teraz ciesze sie na wyjazd, bo dostalam wize i bede mogla spokojnie latac kiedy chce. ale to jedyny powod powrotu do usa. przemyslalam wszystko i jade tylko na rok ( max 2 ). pozniej wracam do Genewy.

kamysia > 03-07-2009, 15:46

.

dominikan@ > 03-07-2009, 18:09

Nelitia napisałam ci prywatną wiadomość nie wiem czy ją otrzymałaś. Jeśli otrzymałaś a nie chcesz na nią odpowiadac to daj znac

jadlasiebie > 03-07-2009, 21:41

kAMYSIA ja tez siedze w PR ale do tego bede robila druga specjalizacje, bo jednak nie chce pracowac i zyc w pl,a czym sie musze wyrozniac za granicami kraju- nie ukrywajmy, obcokrajowcom zawsze pod gorke.

shante > 04-07-2009, 0:07

Ja podejrzewam, że też będę próbowała swych sił za granicą. Chociaż jeszcze dużo czasu przede mną - najpierw studia, potem praca :wink: Trzeba wierzyć mimo wszystko w swoje możliwości, próbować, a nie zniechęcać się już na starcie, że nie ma co szukać pracy za granicą, bo jako obcokrajowcy nie będziemy tak doceniani jak w Polsce...

kamysia > 06-07-2009, 16:39

.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia