-
-
Re: KASIK - to ja:)
agulka > 06-03-2006, 17:03
ciesze sie, ze sie udalopowodzenia w szukaniu "normalnej" pracy -
kasik > 07-03-2006, 20:03
Dzieki
Jestem juz drugi dzien w Bostonie z Emm, poszukiwania pracy jakos tam ida. Dzis mam juz oferty i umawiam sie na interviev na jutro, takze mam nadzieje, ze niedlugo znajde prace 8)
Najchetniej bym sie nie rozstawala z Emm, ale coz obowiazki wzywaja, trza zarabiac :wink: -
agulka > 08-03-2006, 17:23
i superna pewno cos znajdziesz. tak sobie mysle, ze historia kasika to kolejny dowod na to jak duzo daje to forum.. -
kasik > 08-03-2006, 21:19
Gdyby nie to forum chociazby nie znalabym Emm
Ide dzisiaj na 7 na spotkanie do bejbika, trzymajcie kciuki zebym nie musiala przewijac, bo w zyciu tego nie robilam :? a referencje bede miala oczywiscie, za zajmowalam sie bejbikami! -
Yoanna > 08-03-2006, 21:24
kasik trzymamy kciukiwsio bedzie ok, jak na moj gust to ty z bejbikami sobie swietnie rade dasz a ile ma to malenstwo? -
kasik > 08-03-2006, 21:36
Wlasnie nie wiem ile ma, wiem tylko, ze baby boy :wink: -
agulka > 08-03-2006, 22:15
jak chcesz to ci rozpisze instrukcje zmieniania pieluch w wersji blond
bejbik to najlepsze co moze byc -
kasik > 09-03-2006, 0:24
Agulka rozpisuj koniecznie, i koniecznie w wersji blond :wink: -
agulka > 09-03-2006, 1:45
zacznijmy od narzedzi
gumowe rekawiczki, szczypce , maska gazowa , krem i tony tony tony...czy napisalam ze tony?! wipe`sow
good luck.. -
Emm > 09-03-2006, 2:34
haha, razem z kacha juz tu ogladalysmy w necie zdjecia jak sie pieluchy zmienia, bo obie jestesmy zielone w temacie.
no nic-uroki mieszkania ze wspollokatorami-za godzine wychodze na miasto na drina, a tu mi Al pod prysznic wlazl.Boze boze, na szczescie siedzi zawsze 2 minuty, wiec luz.
A ja oczywiscie ledwo ciepla, ale drina musze se strzelic.Nie podaruje.
Cala okolica juz wie, ze Al ma dwoch wspollokatorow, ktorymi sa, uwaga-DZIEWCZYNY!!!Nie wyrobie zaraz.
Ide pic herbatke i skie odstresowywac. A jeszcze specjalnie nic nie jem, bo obiad na miescie.Pikantne skrzydelka w meksykanskiej knajpie, mniam!