-
-
Re: Poznań
agniesia > 06-04-2012, 22:15
I jak tam? Widze, że pociagu nie możecie znaleźćJak się nie da to grunt, że jest bus ! Dajcie tylko znać skąd was odebrać -
Nimell > 06-04-2012, 23:00
Mi chyba też pasuje 13, aczkolwiek rano miałam wybrać się do zoo, ale zoo może poczekać -
agnieszka89 > 06-04-2012, 23:15
Pozwolicie że się wtrącę bp zaintrygował mnie problem z pociągiem. I powiem tak że strona rozklady-pkp.pl raczej dobrze działa. Bo fakt jest bezpośredni pociąg Zielona Góra - Poznań, ale jest zaznaczone że nie kursuje on w terminie 12-27 kwietnia i dlatego pokazuje możliwość jazdy po tej trasie z przesiadką w miejscowości Zbąszynek. I jest zaznaczone że jedzie tam się busem, więc wydaje mi się że po prostu mają jakiś remont torów w tym terminie na tej trasie i część drogi trzeba odbyć zastępczym busem. Ale najlepiej jeszcze zadzwonić na informacje i się dokładnie dopytać.
Życzę udanego spotkania -
Astrid > 07-04-2012, 22:23
agnieszka89, dzięki za informację. Czyli wychodzi na to, że zostaje pks... o wiele drożej :< I lubię pociągi :< No ale trudno, ja i tak się pojawięA jaki mamy plan? Bo niestety chyba nie opłaca mi się wydać kupy kasy, żeby posiedzieć z Wami godzinkę w Manekinie (chociaż bardzo bym chciała ) -
Anjaa > 08-04-2012, 0:33
[quote name="Astrid"]agnieszka89, dzięki za informację. Czyli wychodzi na to, że zostaje pks... o wiele drożej :< I lubię pociągi :< No ale trudno, ja i tak się pojawięA jaki mamy plan? Bo niestety chyba nie opłaca mi się wydać kupy kasy, żeby posiedzieć z Wami godzinkę w Manekinie (chociaż bardzo bym chciała )[/quote]
Astrid! Jaka godzina? Przyjedź, my już się Tobą zajmiemy, ja myślę, że na wszystko nam zejdzie min. 3h! :lol: -
agniesia > 08-04-2012, 0:44
Też tak myślę
@ astrid a o której masz powrotny?
Zaraz coś ładnie zaplanujemy -
Astrid > 08-04-2012, 12:22
Haha dziękiWięc tak:
- żeby dojechać mam bus o 8:45 i jestem o 11:52 albo o 12:00 i jestem o 14:42
- powrotny: 18:50 tylko, bo wcześniej o 14:00 -
agniesia > 08-04-2012, 19:52
To już Ci mówię, że przyjeżdżasz tym o 8:45 i ja sie Tobą przez godzinkę zajmę
A po Manekinie można iść na kawusie do Kakao Republika albo Starbuck's i później jak będzie ładna pogoda to zrobić sobie mały spacerekI do 18.50 ładnie czas zagospodarujemy
PS. Przygotujcie się na masę fot, bo zabieram aparat i będę uwieczniać nasze spotkanie ! -
Astrid > 08-04-2012, 20:23
Naprawdę?To super. Musimy zaliczyć Starbuck's, uwielbiam tą kawiarnię a w Poznaniu w niej nie byłam -
agniesia > 08-04-2012, 20:25
PewkaCzyli w sobote ładnie na Ciebie czekam na PKS'ie I w takim razie wybieramy wspólny wypad do Starbucksa co by się do amerykańskiego życia zacząć przyzwyczajać! Już nie mogę się doczekać