• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Zmiany na forum, propozycje

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Zmiany na forum, propozycje

• Zmiany na forum, propozycje
  • Re: Zmiany na forum, propozycje

au pair_ala > 11-03-2012, 14:06

[quote name="berdys"]

- zmiana silnika na IP.Board[/quote]

kupiłam ostatnio to forum(skrypt) i oczywiscie moge go udostępnić :mrgreen:

adziszkowa > 12-03-2012, 2:21

Uwazam, ze super by bylo forum z szybkimi radami pytanie odpowiedz i zamkniecie tematu. Trzeba na forum zrobic generalny porzadek w kazdym kraju, mysle, ze Kraje, na ktorych jest mniej niz 10 watkow mozna by wrzucic do INNYCH KRAJOW bo aktywnosc tam jest bardzo mala. Ja mysle, ze warto zeby Ci moderatorzy miedzy sobia tez uzgodnili zasady dzialania. Co do bana to mysle, ze to tez warto wlaczyc w zakres mozliwosci administratora bo czasem zdarzaja sie reklamy itp Dobranoc wszystkim

Weteran > 12-03-2012, 22:58

Dobra forum przeniesione, jutro jeszcze kosmetyki i porazdaje mody oraz odpowiem na powyzsze pytania

Astrid > 12-03-2012, 23:54

Czy po tym przeniesieniu tylko mi nie działają polskie znaki? To się jakoś samo naprawi, czy to może moja wina?

adziszkowa > 13-03-2012, 14:32

mi chyba tez :-)

Weteran > 13-03-2012, 23:41

Podawanie nazw agencji tak naprawde każdy wie ze jest ich kilka w pollsce i 3 wieksze strony na Europe. Dla chcącego nic trudnego, a nie chce tutaj faworyzowac w pewien sposób jednej bądź drugiej agencji dlatego na dzien dzisiejszy jest ten zakaz, którego zniesienie jest trudnym tematem.

SCAM i „dobre rady”

Chcecie dokladnie jakas nazwe, podpis pod nia (zobaczcie na głównej) i gdzie maja być te podfora aby było wam jak najwygodniej?

co do admina na PW zawsze jestem na wasze wezwanie wybrancy dostana jeszcze innego e-maila, jeżeli ja znikne to to forum na pewno tez, ale oczywiście niczego nei bronie i planuje dac możliwość 2 moda mianowania kolejnych modow.

au pair_ala dzieki ale damy rade we wlasnym zakresie

No polskei znaki się pokrzaczyly bo jeszcze jakies stare tabele były w latin, i oczywiście tradycyjnie pogubily się awatary :/

Mianowalem na razie 4 moderatorow:

- aguta

- angelaa

- adziszkowa

- Nathalie

w/w moderatorow zapraszam do prowadzenia dyskusji i dalszych zmian w specjalnym miejscu:

<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.aupairpoland.com.pl/viewforum.php?f=91">viewforum.php?f=91</a><!-- l -->

balbina > 14-03-2012, 14:22

No to super!

Mam nadzieję, że maila dostanę

No i dziewczyny piszą, że jak dodają awatary to też ich nie widać czyli jakiś głębszy problem :x

padł też odnośnik " aktywne wątki "

i zmieniłam temat jak widzicie i jeśli macie jakieś pomysły to piszcie, coś spróbujemy wymącić

Pewnie na początku będzie trochę ciężko, trzeba wątki połączyć pousuwać, ale uzbroicie się w cierpliwość

au pair_ala > 16-03-2012, 10:46

Coś się psuje to forum, polskie znaki, braz mozliwości avatara czy tez brak dostępu do "Agencje Au Pair.."

kamila_8908 > 16-03-2012, 13:21

[quote name="au pair_ala"]Coś się psuje to forum, polskie znaki, braz mozliwości avatara czy tez brak dostępu do "Agencje Au Pair.."[/quote]

Zgadzam się, brak polskich znaków denerwuje bardzo, a dostęp do "Agencji Au Pair" powinni mieć wszyscy...

au pair_ala > 16-03-2012, 14:34

[quote name="kamila_8908"]
    [quote name="au pair_ala"]Coś się psuje to forum, polskie znaki, braz mozliwości avatara czy tez brak dostępu do "Agencje Au Pair.."[/quote]

Zgadzam się, brak polskich znaków denerwuje bardzo, a dostęp do "Agencji Au Pair" powinni mieć wszyscy...[/quote]ępu nie ma nikt...

Ja myślałam, że dostępu nie ma nikt ..... tzn.. kto ma dostęp????
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna