• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
  • Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

oliwka911gt > 19-03-2005, 9:42

ale wy mnie podpuszczacie z tymi zakupami. skoro mowimy o naszych ulubionych markach to wymieniam swoje - niestety te z PL :

- mango

- zara

- nike

- reebok

- puma - ostatnio

- diesel

- levis

- benetton

- terranova

w srode w kra otworzyli galerie kazimierzi sa tam nowe sklepy czyli esprit, h&m i c&a . jeszcze tam niebylam bo ludzi to masa jak to w nowym centrum handlowym i przed swietami. dlatego wybiore sie tam po swietach.

martamaua > 22-03-2005, 11:35

Tu w ogole tanio z tymi Nike'ami,Pumami itd 8O Bede musiala sobie w koncu jakies sportowe butki zapodac,tylko ja w ogole nie wiem z czym to sie je.Jak to dopasowac wszystko do siebie,a jak jakis dziad to nie chce wygladac haha W sziku bylam jak zobaczylam tu Deichmanna....Bez porownania....

A to cala prawda o nas

http://fun.from.hell.pl/2004-05-26/PunktG.pps

mam nadzieje,ze sie wyswietli....

kasik > 22-03-2005, 15:45

W Warszawie w c&a to jak dla mnie same dziwactwa! Bylam ostatnio z moimi laskami to mialysmy ubaw po pachy i nawet co lepsze numerki mierzylysmy :lol:

Emm > 22-03-2005, 17:15

to jest idealny wprost temat dla babeczek-ciuchy.Zawsze bedzie wracac jak bumerang.

Ja z tych w PL lubie stara , dobra zare, moja ukochana pume, diserve.Juz nawet sie zastanawialam ostatnio, ze idzie wiosna (powoli, ale idzie) i trzeba sobie nowe pumki kupic.Jesli chodzi o buty, to ja moge wydac kazde pieniadze.Musza mi sie podobac na maxa i tyle

Z H&M polskiego to tylko dzial bielizniany odwiedzam.reszta mnie nie interesuje.Co innego amerykanski, tam lubie zaszalec.Tak samo jak w ulubionym forever21.Gap srednio.Natomiast kocham tommy'ego hilfigera.

Boze, ja to juz sie nie moge doczekac tych ciuchow po prostu.

Pozdrawiam!

martamaua > 22-03-2005, 17:43

[quote name="Emm"]Jesli chodzi o buty, to ja moge wydac kazde pieniadze.Musza mi sie podobac na maxa i tyle.[/quote]

[quote name="Emm"]Z H&M polskiego to tylko dzial bielizniany odwiedzam.reszta mnie nie interesuje.[/quote]

TO SAAAAMOOO!

Emm > 22-03-2005, 22:31

Dobrze wiedziec, ze nie tylko ja jestem maniaczka butow

Wlasnie wrocilam z zakupow i juz upatrzylam sobie pumki.Sa pieeeeekneee.

A!I spodnie sobie kupilam.

martamaua > 22-03-2005, 23:24

Ja ostatnio perfumki i mase kosmetykow,bo nie mialam juz czym buzi umyc ani posmarowac A buty to ja lubie szpilki-kozaczki i raz mi sie zamarzyly biale z dlugoscia wyzej ponad kolano i chyba w zyciu ich nie znajde.........Uroilam sobie.....

Emm > 22-03-2005, 23:43

o kosmetykach to ja juz nawet nie wspominam.Na wszystkie zwykle kosmetyki do mycia twarzy, czy tam kremy jestem uczulona.Musze stosowac tylko z apteki i to tez wybrane( na przyklad vichy calkowicie odpada).

Ale kocham wszelkiego typu kolorowki i mam tego od ch...

Z butow to na co dzien latam w sportowych typu wlasnie pumy, natomiast na impry...Wtedy to szaleje w butach, jak tu chyba dzania kiedys napisala FMS czyli fuck me shoes Szpile , czuby.Ostatnio nieszczesliwa chodze, bo wchodza buty z okraglymi czubkami, a u mnie prawie same czuby!!

Widzialam w wawie kiedys biale za kolano, ale to bylo dawno.No i trzeba zima polowac na nie.

I jeszcze jestem tez nieszczesliwa, bo ewidentnie wchodzi na lato styl flower-power i caly ten powrot do lat 70-tych.ja sie , niestety, w tych ubraniach nie widze, hehe.

dziewczyny, a u was jak jest??Tez wchodzi flower power, czy tylko Polske tak obdarowali?

nikka > 22-03-2005, 23:58

No to ja jestem kolejna maniaczka butow.....uwielbiam buty i to baaardzo rozne!

Emm niestety wiem co to znaczy miec uczulenie na kosmetyki.....mnie uczula prawie wszystko. Kosmetyki kupuje tylko w aptekach a i tak wiekszosc mnie uczlula i juz nawet nie wspomne ile kasy sie na to wywala (jak sie kupuje krem czy cos innego i po jednym zastosowaniu wywala bo niestety....... )

MONIKA > 23-03-2005, 0:10

Zamomnialam Emm o poczciwym Tommym. Wszystkie torebki.

Zaszalec mozna z tym w TJmaxxie, za niewielka kase, a takie cuda sa.

A H&M polski omijalam a tu to moj ulubiony.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia