-
-
Re: Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?
Pati > 23-02-2005, 13:19
No moj nie spuszcza wiec......ale ja sie zawsze dre zanim wuyjdzie zeby spuscil i rece umyl!!!! boshe.....czy to z kazdym facetem tak jest :lol:
ja se mojej w stringach nie wyobrazam......ale stringi z gumeczka widzialam na suszarce.....yyyy -
Paula > 23-02-2005, 13:53
jessu na szczescie moja jest single mother i nie musze wysluchiwac sytuacji lozkowych uff.. za to co do stringow, nie musze se wyobrazac, bo juz ja w nich widzialam 8O kurna nie wiedzialam gdzie oczy podziac i szybko zwialam do swojego pokoju. Nigdy wiecej!! Musze byc teraz ostrozna wieczorami
ej laski a co sobie staracie hostke w stringach wyobrazac, Mlodego jeszcze rozumiem, ale my baby... hehe co powiecie na hosta w stringach :twisted: -
Pati > 23-02-2005, 14:14
ejjjj zejdzmy na przyjemniejszy temat :lol: np ten operek gej pod prysznicem -
Gość > 23-02-2005, 14:18
ale ilez mozna rozprawiac o operku geju pod prysznicem, jak takowego nie widzialysmy? -
Agatka > 23-02-2005, 14:38
Mói sie ze leń ma zawsze szczescie, heh no i obym ja to szczescie miala w Londynie. MArzy mi sie zwariowana rodzinka, któa nie bedzie przywi?zywac uwagi do super czystosci, wiadomo, ze nie chodzi mi zeby w chalupie byl syf, ale tak normalnie, swojsko, jak u siebie w dou. Dom wkoncu to nie muzeum. Nie lubie ludzi z wysokich sfer, to nie mój klimat. mam nadzieje ze trafie na jak?s wyzluzowan? rodzinke i bedzie i tam dobrze i wesolo jak we wł?snym, domu. -
Pati > 23-02-2005, 14:50
Emi rusz wyobraznia...moja pracuje :lol: z braku czego innego musze sobie to i owo wyobrazic
a tak poza tym to jestem normalna..... :twisted: -
Gość > 23-02-2005, 14:54
hmm... :? moja wyobraznia nie dziala dzisiaj jak powinna... A moze to dlatego, ze uwazam, ze nagie kobiece cialo jest 100razy piekniejsze od meskiego... Wiec ja wole tego operka geja w ubranku :twisted: -
Pati > 23-02-2005, 14:58
no tez sie zgadzam, ale nie ebde sobie kobiety wyobrazac!!! no ludzie
a wczoraj ogldalam fajny program, co prowadzi 5 gejow i zmieniaja jednego normalnego, wiecie fryz, ubranie, nawet mieszkanie, ucza tanczyc itp, ale sa tacy fajniDZIANIA SLYSZYSZ???? na living tv jakos ok 14 chyba tytul cos tam eye on a straight guy, cheba -
fenka > 23-02-2005, 15:44
2.50p.m.'Queer eye for the straight guy UK"
heheh
se ogladne tez kawalek :lol: -
Gość > 23-02-2005, 16:52
no ale ja kurwa nie mam tego programu!!!!!!!!!! moja rodzinka nie oglada tv duzo i oni nie potrzebuja kanalow wiec mamy tylko tych 5 podstawowych wiec mnie nie denerwuj pati! i w ogole ja tez uwazam ze cialo kobiety jest ladniejsze- boosze jestesmy lesbijakmi!- ale no nie mowcie ze cialo faceta was nie bierze?! dzisiaj bylam na silowni i kuzwa podnosze te ciezarki ciezkie to jak cholera i juz skonczylam i mialam isc a tu przyszedl pan i przede mna swiczy no to zostalam! bo pan czaicie mial takie cialo ze maaaaaasa! boze ja uwielbiam fajne meskie cialo... niekoniecznie muskuly i szesciopak ale ladne takie... np taki jude law!!!!!!!!!!!! czy johnny depp. no nie gadajcie ze was to nie rusza?!