• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Samotny rodzic/ Single parent family

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Samotny rodzic/ Single parent family

• Samotny rodzic/ Single parent family
  • Re: Samotny rodzic/ Single parent family

martamaua > 21-02-2005, 22:52

.

maluta18 > 21-02-2005, 23:03

wiem wlasnie dobrze ze to jeszcze tyle czasu ze napewno duzo rodzin sie znajdzie ale wiesz z jednej strony chcialabym miec to juz z glowy wiesz juz zaklepane tym bardziej ze nie bede miala czasu za duzo (matura, praca dyplom.)no i ostatnie wakacje w PL.narazoe bede pisac z nia maile i zobaczymy jak bedzie a Ty jak tam w Danii?

martamaua > 21-02-2005, 23:08

a powiem ci ze baardzo dobrze,ale mialam swoje kryzysy tysiace przemyslen jedym slowem niezly burdel w glowie.no i to siedzenie samemu pierd**ca szlo dostac,ale poznalo sie ludzi i czas sie organizuje,a i jakos obowiazki mi sie zminimalizowaly wiem ze teraz juz bedzie tylko lepiejdawaj do skandynawii !!

aniakobos > 21-02-2005, 23:10

A Caroline znowu o stronkach dle zboczeńców i pedofili :lol:

Patrz?c na fakt że sama jestem matk? to smutne wychowywać dzieci w pojedynkę,jest to trudne i męcz?ce.Ja jestem sama już prawie rok...Tzn m?ż żyje,tylko jest zagranic? chcecie powiedzieć że jak się pu?ci z jak?? Irlandk? to już nikt mn? się nie zainteresuje w obawie że jestem nawiedzona i mam ołtarz ze zdjęciami męża

Dlaczego wtedy nie szuka się opiekunki po "s?siedzku"tylko sci?ga się jak?? biedn? dziewuszkę z drugiego końca ?wiata?

maluta18 > 21-02-2005, 23:17

no chcialabym najbardziej do Norwegii ale moja znajomosc angielskiego jest fatalna..... a z niemieckim nie mam zadnego klopotu wiec lepiej sie nauczyc tego jezyka ktory juz troche znam a potem angielski wiec moze kto wie nasteonym panstwem bedzie Norway a tak wogole chcialabym jechac na Majorke, slyszalas moze o jakis au pair na Majorce???ponoc tam mieszka duzo niemieckich rodzin ...

martamaua > 21-02-2005, 23:20

hmm ktos kiedys cos mowil nie mary an czasem?gdzies mi sie majorka o oczy obila.no i masz racje jak umiesz niemiecki lepiej to podszkol sobie dobrze a pozniej zaczynaj nowy.

Caroline > 21-02-2005, 23:41

"A Caroline znowu o stronkach dle zboczeńców i pedofili "

O przepraszam Cię bardzo, tym razem to byli geje

A czy zboczeńce i pedofile... nie wiem, nie pytałam

aniakobos > 21-02-2005, 23:50

Caroline ty kochana uważaj bo jak będziesz po takich stronkach serwować to Cię TVN namierzy i z programu UWAGA nam pomachasz... :lol:

Caroline > 22-02-2005, 0:15

Aneczko możesz być pewna że wtedy Ciebie pierwsz? z TV pozdrowię

Nie omieszkam wspomnieć o koleżance, która zna kilka (kilkana?cie?) zastosowań ?wieczki

martamaua > 22-02-2005, 0:41

o wlasnie co tam w naszym TVNie??szczerze to brakuje mi go baaardzo.no i edycji Miriam nie obejrzalam i duzo fajnych programow bylo...szkoda ze moi dunczycy nie maja polskich programow....bo satelita niby jest i skandynawskie chyba wsyztskie i ruskie itd a polskiego to juz nie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia