• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Trudna sytuacja!! Co robic???

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• Trudna sytuacja!! Co robic???

• Trudna sytuacja!! Co robic???
  • Re: Trudna sytuacja!! Co robic???

Majeczka123 > 09-05-2011, 22:20

To niedobrze. To oni w ogole nie maja takich przykladowych testow? Ojojoj... Wiec niestety bede musiala sie uczyc, a liczylam na to ze wykuje testy na pamiec. Gruba ta ksiazka? I dlugo sie uczylas? Najpierw to ja pewnie bede musiala posleczec nad tym ze slownikiem. He he he...

chorągiewka > 10-05-2011, 3:40

221 stron

uczyłam się kilka dni, siedziałam ze słownikiem bo nie kumam wszystkiego z ich fachowego języka, jakim jest napisana ta książka....

co do testów to nie wiem...

Majeczka123 > 10-05-2011, 21:41

Jakos musze dac rade. Bede zdawala do skutku

mona_lisa > 14-05-2011, 22:43

Chorągiewka- jak tam sytuacja? Coś lepiej?

chorągiewka > 03-06-2011, 3:39

hejo

U mnie sytuacja się poprawiła. Wiadomo - nie jest idealnie, raz lepiej, raz gorzej, mamuśka ma swoje humory ale nie jest źle. Chyba zostaję tu na rok, tak przynajmniej się zapowiada na tę chwilę....

Majeczka123 > 04-06-2011, 7:48

choragiewka: To super ze sie poprawilo. A ja sie dzis dowiedzialam od Host Dad ze moge tutaj jezdzic samochodem na polskim prawku (a znow na orientation mowili ze trzeba zdawac testy teoretyczne). Wiec troszke sie pogubilam. I musze sie dopytac koordynatorki.

chorągiewka > 05-06-2011, 4:03

Nie wiem jak to jest, bo w każdym stanie jest inaczej. Najlepiej właśnie zapytaj koordynatorki...

Majeczka123 > 05-06-2011, 7:05

Dowiedzialam sie, ze za 2 tyg moge zdawac testy teoretyczne, a moj Host Dad dalej mi mowie ze nie musze. Jestem dopiero 3 dni w Texasie a jutro juz bede jezdzila po okolicy. Troszke sie obawiam, ale jakos dam rade
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia