• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Operki z Angli poszukiwane!!!!!!!!!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• Operki z Angli poszukiwane!!!!!!!!!

• Operki z Angli poszukiwane!!!!!!!!!
  • Re: Operki z Angli poszukiwane!!!!!!!!!

Yoanna > 06-08-2009, 19:54

ooo w winchesterze jest asiafrugo, polecam ja na wypady do pizzy hut :lol:

blairwaldorf > 07-08-2009, 10:45

Hmmm na pewno będzie fajnie poza tym to ja nawet myślę o jednorazowej jedno-dwu dniowej okupacji Paryża

franc trochę umiem a że to rzut beretem...to mój moralny obowiązek

shante > 07-08-2009, 11:04

Okupacja Paryża w któryś weekend również jest w planach, więc pewnie polecimy sporą grupą :lol:

karolinka > 20-08-2009, 18:27

mam pytanko, co sadizcie o Isle of Man..? sa tam jakies operki? rodzinka mieszka 30min od stolicy tej wyspy..ale nie wiem..

Yoanna > 21-08-2009, 12:05

jedyne co slyszalam o tym miejscu to to, ze jest tam bezpiecznie

EWE > 22-08-2009, 12:29

[quote name="Yoanna"]jedyne co slyszalam o tym miejscu to to, ze jest tam bezpiecznie [/quote]

I pięknie

borka > 22-08-2009, 21:35

Ja również jadę w okolice Londynu na rok i bardzo chętnie sie z kimś spotkam

blairwaldorf > 27-08-2009, 22:41

POMOCY

nie wiem czy dobrze robię pisząc o tym tutaj i możliwe że już coś takiego było a ja przeoczyłam lub nie znalazłam ale mam pytanie. Czy wasi rodzice panikują przed waszym wyjazdem??? BO moja mama już naprawdę świruje a przez nią ja się zniechęcam, ma potworne wyobrażenie o wyjazdach za granicę i cały czas wypytuje mnie czy na pewno to biuro jest legalne i coś tam karze mi ciągle sprawdzać. Rozumiem że się martwi, ale ona wcale mi nie pomaga jak CO DZIEŃ serwuje historie o porwaniach, gwałtach, mordach za granicą i że mnie pokroją na części w jakimś lesie albo że do burdelu wywiozą. najpierw się zgodziła na ten plan a teraz nie mogę już wytrzymać kiedy jakaś sąsiadka jej coś nagada a ta wierzy święcie!(dodam że mieszkamy na wsi a tu nie trudno o ograniczonych i zacofanych sąsiadów) Ja już nie wiem jak mam jej tłumaczyć doradźcie coś!!!

borka > 27-08-2009, 22:48

blairwaldorf z jakiej agencji jedziesz ? Moja mama też się na początku denerwowała. Potem było już ok. A tym razem już tak nie panikuje. Twoja napewno też przestanie panikować. Jak jedziesz z agencji to te rodziny są już raczej sprawdzone i nie masz się czego bać

karolinka > 27-08-2009, 22:49

ja jestem z duzego miasta-z Wroclawia..i moi rodzice tez sie martwia moim wyjazdem, mowia,ze rodzinka, ktora sobie znajde przez Internet bedzie mnie na maxa wykorzystywac albo co gorsza wcale do niej nie trafie, tylko wywyioza mnie do burdelu! cala moja rodzina sie martwi, bo sie nasluchali od sasiadow, z TV

jedynie co mi ciocia powiedziala, ze swiat stoi otworem przed mlodymi ludzmi, ze mamy teraz takie mozliwosci, zeby wyjechac do UK bez zadnych propblemow (np.wiza) i ze poki jestem mloda to mam z tego korzystac.

wydaje mi sie, ze rodzice zawsze tak reaguja, z tym ze jedni bardziej okazuja swoje zniechecenie do naszego pomyslu, a drudzy bardziej nas wspieraja. mysle tez, ze kazda z nas, operka, denerwuje sie przed wyjazdem, a rodzice sie o nas troszcza i chca miec nasz przy sobie jak najdluzej...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia