• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Kreatywna Au Pair?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Byłam Au Pair

• Kreatywna Au Pair?

• Kreatywna Au Pair?
  • Re: Kreatywna Au Pair?

rosario > 03-05-2011, 23:09

haha, z tymi randkami to byloby zabawne nawet ;DD

jak zaczniesz gotowac proste potrawy, to pozniej pewnie bedzie ci szlo coraz lepiej a po roku au pairowania to moze nawet jaies wymyslne rzeczy dasz rade przyrzadzic, kto wie

w sumie, zalezy tez od tego, jakie potrawy bedziesz miala im serwowac.. bo jesli tylko wrzucac frytki do piekarnika i podgrzac jakies nuggetsy, to twoje umiejetnosci sie pewnie nie wiele zmienia

rosario > 03-05-2011, 23:09

haha, z tymi randkami to byloby zabawne nawet ;DD

jak zaczniesz gotowac proste potrawy, to pozniej pewnie bedzie ci szlo coraz lepiej a po roku au pairowania to moze nawet jaies wymyslne rzeczy dasz rade przyrzadzic, kto wie

w sumie, zalezy tez od tego, jakie potrawy bedziesz miala im serwowac.. bo jesli tylko wrzucac frytki do piekarnika i podgrzac jakies nuggetsy, to twoje umiejetnosci sie pewnie nie wiele zmienia

anetaar > 03-05-2011, 23:27

Chlopak na pewno bylby zniebowziety perspektywa wziecia swojej "niani" ze soba Uwielbialby Cie za to i ....rzucal przy innej okazji klody pod nogi.

Ja jak bylam au pair jakis czas temu i mialam "za zadanie" przyrzadzic dzieciakom cos do zjedzenia, to najczesciej bylo to: "zupka chinska", makaron posypany sola, wrzucone kielbaski do piekarnika, albo ugotowane jajko. Moje "dzieci" mialy bardzo ekskluzywny typ przyzwyczajen kulinarnych. Podejrzewam,ze amerykanskie tez nie sa bardziej wymagajace.

Majeczka123 > 03-05-2011, 23:39

Jak mam przepis to wszystko potrafie ugotowac (tak mysle), a tak z pamieci to ciezko. Zreszta nie wydaje mi sie, zebym musiala wprowadzac w ich domu jakies nowe nawyki zywieniowe. Niech jedza co do tej pory. Od czasu do czasu moge im zaserwowac jakies polskie jedzonko (chleb ze smalcem ha ha ha...).

anetaar > 03-05-2011, 23:45

Albo pierogi z supermarketu, bo ja niestety innych nie potrafie przyrzadzic

rosario > 03-05-2011, 23:52

[quote name="anetaar"]makaron posypany sola[/quote]

kurde, ta potrawa to juz wyzsza szkola jazdy! :mrgreen:

Majeczka123 > 03-05-2011, 23:55

Najlepsza to jest ta zupka chinska. Aaa... I kisiel tez umiem zrobic! I nawet wode na herbate zagotowac! Wiecie co dziewczyny: ja chyba kucharka zostane To jest moje powolanie. Ha ha ha...

rosario > 03-05-2011, 23:57

moze po skonczeniu programu au pair zostaniesz tam pracujac jako szef kuchni?

Majeczka123 > 03-05-2011, 23:59

No no no... Kto wie... Bede tam robila kariere jako "przynies, wynies, pozamiataj"

anetaar > 04-05-2011, 15:59

Ale przynajmniej zostaniesz w wielkiem wspanialej "god blessed America" nawet pracujac w kuchni na zmywaku
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna