-
-
Re: Która firma: Cultural Care czy Prowork?
maria_kujpom > 08-08-2010, 14:22
ufffffff... :lol: -
Coco > 08-08-2010, 16:01
Nie no, bez jaj! 100%?! WTF?! Myślicie, że to prawda? Czy taka ściema, żeby jak najwięcej dziewczyn W TYM MOMENCIE wyłapać? I czy dobrze zrozumiałam, że jeśli nie masz JUŻ rodzinki (a tylko dokumenty u nich) to będziesz zobowiązana zapłacić więcej?
Niech się wypowie, proszę, dziewczyna, która osobiście rozmawiała z CC, co jej dokładnie powiedziano.
Właśnie pomyślałam, że złożę do CC (choć zaczęłam w prowork), bo nie muszę płacić aż do znalezienia rodziny. Ale jeżeli mam płacić im taki majątek to... to niech się pocałują ; )
Kto się wypowie jak jest w Gawo? Płacisz przed czy po znalezieniu rodziny? -
Victoria > 08-08-2010, 22:02
Ja w Prowork od 25 dni nie mam ani jednej rodziny na profilu.
A w CC juz mialam w sumie 3 rodzinki... -
Ash > 08-08-2010, 22:05
Dziewczyna powiedziała mi iż od przyszłego tygodnia czyli od jutra cena wzrośnie 100%. ja złożyłam swoją palikację online i ją wypełniłam w zeszłym tygodniu ale i tak będę płacić podwyższoną cenę. Osoby które mają już roomy i wszystkie dokumenty złożyły będą płacić starą opłatę. Ale osoby które dopiero co się zgłosiły, które nie miały rozmowy/spotkania itp będą płacić nową cene. Tak wytłumaczyła mi dziewczyna z CC. -
moniamj > 08-08-2010, 22:40
[quote name="Victoria"]Ja w Prowork od 25 dni nie mam ani jednej rodziny na profilu.
A w CC juz mialam w sumie 3 rodzinki...[/quote]
Ja w Proworku po tygodniu miałam rodzinke wiec to chyba nie ma reguły. -
Coco > 08-08-2010, 23:15
No to cóż, wychodzi na to, że jednak reguły nie ma (albo moniamj jest wyjątkiem ;)
Jej, strasznie mnie zmartwiło to podniesienie opłaty... Chciałabym żeby to był tylko taki chwyt marketingowy, na szybki wzrost au pairek, czy coś :( jednak podwyżka 100% to sporo... -
karolinka > 08-08-2010, 23:18
tylko zwroccie uwage na to, ze dziewczyny skladaly jakos w listopadzie/grudniu apliakcje i mialy wiecej czasu na wybieranie.. a teraz jak wiadomo, jest wieksza konkurencja.. -
Coco > 08-08-2010, 23:26
No, ale co masz na myśli Karolinka? Czy to ma coś wspólnego z tą naszą rzekomą podwyżką w CC ;> -
karolinka > 08-08-2010, 23:30
nie nie chodzi o podwyzke.. tylko chodzi o to, ze nie ma reguly na to ile sie czeka na rodzinke.. trzeba miec szczescie.. -
Victoria > 09-08-2010, 0:28
[quote name="moniamj"]
[quote name="Victoria"]Ja w Prowork od 25 dni nie mam ani jednej rodziny na profilu.
A w CC juz mialam w sumie 3 rodzinki...[/quote]
Ja w Proworku po tygodniu miałam rodzinke wiec to chyba nie ma reguły.[/quote]
Nie mowie ze to regula, mowie jak jest w moim przypadku! I to dosyc nieciekawy przypadek ;]