• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

dziewczeta pomocy, oni mnie juz nie chca...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• dziewczeta pomocy, oni mnie juz nie chca...

• dziewczeta pomocy, oni mnie juz nie chca...
  • Re: dziewczeta pomocy, oni mnie juz nie chca...

vaszka > 31-05-2010, 20:42

No nie wiem, nie wiem... Trochę się zraziłam, bo ta rodzina wydawała się idealna, sympatyczna i w ogóle, więc teraz mam mętlik w głowie. Z drugiej strony ktoś tu pisał, że nie wolno rezygnować z marzeń, więc może jednak

Metallinka > 31-05-2010, 20:46

Ja znalazłam rodzinę w tydzień... Raczej oni znaleźli mnie

vaszka > 31-05-2010, 20:56

Ta mnie też znalazła sama I w ogóle była ostatecznie zdecydowana, świetnie nam się gadało, a tu nagle takie coś... Nie bez kozery nie cierpię poniedziałków :!: :!:

Gorzej, że przez nią poodmawiałam innym rodzinkom, zdeaktywowałam profil na aupair world.

A może tak miało być...

mloda > 31-05-2010, 21:11

vaszka nie wazne w ile sie znajduje rodzine wazne, zeby ona Tobie pasowala! Trzymam kciuki!

A swoja droga to wiem, co czujesz, bo kiedys tez bylam w takiej sytuacji. Konczylam prcowac u jednej rodzinnki i szukalam nastpenej. no i znalzlam. Jedno dziekco, dosc dobrze placili, a co sie okazalo tez mi sms wyslali, tydzien przed rozpoczeciem pracy, ze jednak znalezli kogos innego! To byla dopiero masakra, bo ja bylam na drugim montynencie i mieszkalam sama! Tak wiec lgowa do gory na pewno cos najdziesz!!

A tak swoja droga. Jak czasami czytam niektore posty, ze moja rodzinka to taka wspaniala, tak sie ciesze, ze jestem u tej rodziny (a jestem az tydzien) to naprawde ale nie wieze w to. Fajnie jesli sie wam podoba, ale z takimi optymistycznymi komentarzami to bym sie wstrzymala. Ani ich nie znacie, bo dopiero poznajecie i nie wiecie czym was moga zaskoczyc na samym koncu. Moze tak na to patrze, bo moja amerykanska rodizna tez byla wspaniala, do czasu... :mrgreen:

honeczka > 31-05-2010, 21:22

Dziewczyny właśnie jestem u nowej rodziny, narazie wszystko ok, zobaczymy pózniej..pa

fullofcolours > 01-06-2010, 14:27

honeczka, jak tylko będziesz miała chwilę to napisz coś więcej o tej nowej rodzinie. Trzymaj się

honeczka > 01-06-2010, 18:02

No to opiekuje się dwoma chłopcami, 3 i 6 lat, bardzo fajni i nawet mnie polubili, rodzina bardzo miła, ale ta pani nad wyraz czysta, mi to pasuje bo ja też lubie czystośc , wieć pracuje rano między 7-10 h i po południu, 4-7 h także fajnie. Mieszkam w fajnym, spokojnym miejscu, mój pokój mam na 3 piętrze, przez okno fajny widok, podoba mi sie Napisałam do biura, odpisali, że się cieszą że znalazłam rodzine i jeśli będe chciała zmienić to mi znajdą nową. Także narazie jestem zadowolona....w tamtej rodzinie czułam się bardzo skrępowana a tutaj pierwszy dzień i czuje się jak w domu :wink: a pozatym wczoraj jak odjeżdzałam od tamtej rodziny usłyszałam jak najstarsza dziewczyna powiedziała do rodziców, że mnie nienawidzi bardzo przykre to było bo ja zawsze dla niej miła, to ona nie chciała ze mną rozmawiać....ach mam nadzieję, że teraz mi się ułoży...

mloda > 01-06-2010, 20:48

honeczka oby tak dalej!!

I nie przejmuj sie tamta rodiznka- juz nigdy wiecej ich nie zobaczysz!

marrysia > 07-06-2010, 1:22

hej,

mogłaby mi któraś z was powiedzieć, czemu host mamy dezaktualizują swoje ofety po tym, jak już jest zapewnione ze chce, jak już jest zgadane, zdjecia wysłaane, nie rozumiem? : /
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia