• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

HappyAuPair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• HappyAuPair

• HappyAuPair
  • Re: HappyAuPair

firework > 22-08-2010, 21:26

hej, chciałbym wyjechać do hiszpanii jako aupair, jestem chłopakiem.. i właśnie.. jak myślicie, czy agencje też biorą pod uwagę chłopaków, czy same dziewczyny? i jeśli biorą to które?

karolinka > 22-08-2010, 22:29

mozesz wyjechac jako male au pair.. to zalezy od agencji, kotrych jest duzo na rynku.. ale mozesz sam szuakc rodziny na roznych stronach internetowych.. z tym, ze chlopacy maja trudniej..

Myosotis > 22-08-2010, 23:21

heh mój kolega wyjechał do USA i już tam został... ożenił się ze swoją host mamą, urodziła mu już dzieciaczka...

Joan > 22-08-2010, 23:43

[quote name="Myosotis"]heh mój kolega wyjechał do USA i już tam został... ożenił się ze swoją host mamą, urodziła mu już dzieciaczka... [/quote]

hahaha ale super !

au pair_ala > 23-08-2010, 11:08

[quote name="firework"]hej, chciałbym wyjechać do hiszpanii jako aupair, jestem chłopakiem.. i właśnie.. jak myślicie, czy agencje też biorą pod uwagę chłopaków, czy same dziewczyny? i jeśli biorą to które? [/quote]

tak jak pisała karolinka, takich ofert jest bardzo mało... ale spróbuj szczęścia :mrgreen:

Myosotis > 23-08-2010, 16:57

[quote name="Joan"]
    [quote name="Myosotis"]heh mój kolega wyjechał do USA i już tam został... ożenił się ze swoją host mamą, urodziła mu już dzieciaczka... [/quote]

hahaha ale super ! [/quote]

no, miłość potrafi płatać figle

KaTe_18 > 30-08-2010, 21:04

Hej laski w koncu po 3 tyg oczekiwania na rodzine z happy au pair dostalam oferte na maila ale nie wiedzialm o tym bo wlasnie wrocilam do domu a w czasie jak bylam u kolezanki patrze dzwoni numer +44 haha wziali mnie z zaskoczenia to byla rodzina ktora mnie chce i nie wiem czemu nie moglam tej babki zrozumiec a na codzien moj ang jest super. Rodzinka mieszka w Kent, maja 3,5 letnia coreczke, oboje sa lekarzami. Babka taka czarna jest chyba z Indii bo taka ma urode i ta mala taka czarna tez. Nie wiem czy czekac za inna oferta czy decydować się na nich? Pomóżcie prosze

au pair_ala > 31-08-2010, 10:27

myślę, że jeżeli mają jedno dziecko i to jeszcze dziewczynkę 3,5 letnią to super, jedno dziecko to mniej obowiązków :mrgreen: Lokalizacja w sumie nie jest zła, bo z Kent można dojechać do Londynu w krótkim czasie.

No i jeszcze plus, jedzenie indyjskie jest super :-)

Koala > 31-08-2010, 11:32

[quote name="alisha111"]@Koala: No to super! Ja już będę w następny poniedziałek, więc jeśli miałabyś ochotę się spotkać to odezwij się do mnie na priv Hasta luego![/quote]

Hej z przyjemnością, jednak jestem na wakacjach z rodzinką i wracam za tydzień, więc się odezwę

[quote name="au pair_ala"]gratuluje Koala, pewnie masz piękną pogodę? Ja niedługo wybieram się z znajomymi do Barcelony na weekend to może jak już dobrze poznasz to miasto to się umówimy i będziesz naszą przewodniczką :mrgreen:[/quote]

Jasne Alu, pisz na e-mail lub pw jakoś się umówimy i pozwiedzamy:-)

[quote name="KaTe_18"]Hej laski w koncu po 3 tyg oczekiwania na rodzine z happy au pair dostalam oferte na maila ale nie wiedzialm o tym bo wlasnie wrocilam do domu a w czasie jak bylam u kolezanki patrze dzwoni numer +44 haha wziali mnie z zaskoczenia to byla rodzina ktora mnie chce i nie wiem czemu nie moglam tej babki zrozumiec a na codzien moj ang jest super. Rodzinka mieszka w Kent, maja 3,5 letnia coreczke, oboje sa lekarzami. Babka taka czarna jest chyba z Indii bo taka ma urode i ta mala taka czarna tez. Nie wiem czy czekac za inna oferta czy decydować się na nich? Pomóżcie prosze [/quote]

Oferta interesująca:-) jednak inna kultura, skoro mama jest z Indii ale i tacy ludzie potrafią być bardziej przyjacielscy niż Anglicy. tak mi się wydaje :mrgreen: no i popieram Ale, jedzenie super

KaTe_18 > 31-08-2010, 18:02

Hmm może macie racje, ale chyba dziwnie bym sie troche czula z ta kultura. Nie chodzi o to ze jest inna ale jakos indyjska kultura nigdy do mnie nie przemawiala mi jednak zalezy zeby byc w brytyjskiej rodzinie i nie mysle zeby anglicy byli mniej przyjacielscy
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia