-
-
Re: Au Pair in America
ambiwacencja > 25-10-2012, 14:50
Ja czekalam równo tydzien od interview. -
emili > 20-11-2012, 0:09
Jestem zapisana w Apia. Odliczam dni bo zależy mi na szybkim wyjeździe. Aplikację najpierw sprawdza Koordynator (poprawki) - biuro w Wawie (poprawki) - teraz biuro gł. w Londynie i czekam już 13 dni..... I nie rozumiem. -
Jarzebinka > 20-11-2012, 1:17
Moja poszła do Wawy w ostatnią środę, czyli w czwartek ją pewnie odczytali. Dziś wprowadzałam poprawki przez Londyn mi zalecone... Zobaczyny ile ja bede czekac. Dziewczyny pisały, ze czeka sie około tygodnia. Może zadzwon do Wawy? -
emili > 20-11-2012, 1:54
Dzwoniłam. Odp: że mam czekać, bo mogą prosić mnie o zmiany.
Najgorsza jest niecierpliwość - moja rzecz jasna.
Bo nie wiem dlaczego ? - tak długo.
Zadzwonie jutro! Napewno -
Jarzebinka > 20-11-2012, 10:57
Ja tez w sumie sie niecierpliwie, bo zanim znajde rodzinke to troche minie.. A chcialabym miec juz wize za soba i szkowac soe do wyjazdu. Napisz mi co powiedzieli jak znow zadzwonilas, bo 13 dni to naprawde dzuo. A moze dopatrzyli sie jakiegos fejku? Dodawalas jakies referencje.przeklamane, al cos takiego? -
emili > 20-11-2012, 13:08
Rozmawiałam, osoba sprawdzająca ref. jest na urlopie. Stąd tak długo... Moja kordynatorka, miała jakieś błędy w raporcie- które też już zostały zmienione. Więc, mam się nie martwić bo w najbliższym czasie otworzą mi prof.
Ale faktycznie sprawdzanie aplikacji przez gł. biuro powinno trwać do tygodnia.
Ja to mam szczęście? ... -
Jarzebinka > 20-11-2012, 16:21
To może jeszcze wyjdzie tak, że razem wyjedziemy, jeśli nam sie jakos podobnie rodzinki odezwą. Ciekawe jak bedzie z moja aplikacja, narazie czekamAle to bez sensu, że przez urlop musisz czekać, przeciez tam nie pracuje jedna osoba? -
emili > 20-11-2012, 20:04
tam-tara-dam-tara-dam!
Czyli się udało
Juhu ;D
"Congratulations on being accepted to participate on the Au Pair program! Your American Adventure starts here! "
No to liczę na to że na lotnisku się spotkamy i zaczniemy przygodę razem -
Jarzebinka > 20-11-2012, 22:57
ZAZDROSZCZĄ i gratuluję ! Napisze do Ciebie na priv ! -
Justi88 > 27-11-2012, 11:44
Dziewczyny, a ja mam pytanie do tych, które wyjechały z tą agencją, jak już znajdziecie swój match, to jak to dalej wygląda? Bo ja znalazłam w końcu swoją rodzinę, zadzwonili do mnie z agencji i to potwierdziłam, ale na moim profilu brak zmian, dlaczego...? Czy to może dlatego że nie ustaliliśmy jeszcze daty wylotu? Jak to wyglądało u was? Będę wdzięczna za odpowiedzi!