-
-
Re: czy dużo operek poznaje kogoś w USA i tam zostaje ?
kalciaa > 19-04-2012, 11:33
Ja ciągle słyszę, że wyjadę tam i będę tylko wszystkich do siebie zapraszać
Moja odpowiedź brzmi "Pocztówkę na pewno dostaniecie, więcej Wam obiecać nie mogę"
Bo co można odpowiedzieć osobie, która mówi tylko pół żartem?
Bardziej w temacie: miło by było kogoś tam poznać, ale nie można zakładać, że od razu poznamy swojego męża, tam zostaniemy i nic tylko jak króliczki będziemy się rozmnażać i ściągać moją rodzinę z PL, a tak to mniej więcej przedstawiają ludzie. Ehh, aż się nie chce wychodzić do ludzi i poruszać tego tematu... -
Tośka > 19-04-2012, 11:54
kalciaa u mnie to samo polowe znajomych mowi mi ze liczą na zaproszenie ode mnei a druga polowa twierdzi ze znajde sobie tam męza i juz zostane.. albo ze jade tylko tam po to zeby znalezc męza..... a to przeciez nie prawda .. jade zeby pilnowac dszieciaczki , pozwiedzac poznac kulture doszlifowac jezyk .. a co ma byc to będzie .. jak sie zdarzy to ok jak sie nie wydarzy nic to tez nie bede płakac ... -
Nathalie > 19-04-2012, 12:16
A u mnie nie bylo takiego gadania.
Aczkolwiek moj nbrat mowił, ze ak brzydka i nieatrakcyjna dziewczyna w Polsce będę miss w Zurichu. Bo te niemki takie brzydkie. Ale wiecie co? my jedziemy, zeby poznac nowa kulture. a poznac nowa kulture = poznac nowych ludzi. A co jesli wsrod tych nowych ludzi bedzie ten jedyny? -
sikorkaxx > 25-04-2012, 2:48
Hmm ciekawy temat' Amerykanie sa podejrzliwi jak widza ze nie jestes stad.....znaja wartosc zielonej karty. Sa takie desperatki....szczegolnie z ameryki poludniowej. -
Tośka > 25-04-2012, 10:03
oo maja .. no wlasnie ja tez o tym słyszałam .. ze są podejrzliw i o tych desperatkach .... -
sikorkaxx > 25-04-2012, 17:12
Ale tak serio to nie jest takie latwe jakby sie wydawalo z Tym znalezieniem mezatak jak w polsce pewnie malo kto sie napala na malzenstwo