-
-
Re: moje rozterki
karolinka > 03-10-2009, 19:20
moim zdaniem powinnas sie ich zapytac o kieszonkowe..bo to w koncu praca i sie trzeba zapytac ile placaty musisz tez byc pewna, ze chcesz jechac do nich.. -
satelitarna > 04-10-2009, 10:32
Jak są okay to weź ich pod uwagę, a co Ci mówi intuicja ? Słuchaj...a przez agencje jedziesz do UK czy szukasz na własną rękę ? Też myślałam aby wyjechać do UK ale sama nie wiem....chyba moj los to czekanie na USA z Polski (P.S mam prace ale beznadzieją której I HATE!!)
Słuchaj niby nie nalezy pchac sie do 1 lepszej ale z drugiej strony niektore operki wybraly 1 bo im sie wydala ok i wcale nie zaluja, wiesz chodzi o to ,ze nie wiesz jaka bedzie nastepna. Przemysl to rozsadnie co od Ciebie oczekuja, jakie warunki. Chodzi mi o to zebys nie wychodzila z zalozenia "szukaj dalej i przebieraj bo nie 1 lepsza" czasamita 1 jest najlepsza. Daj znac co dalej, ja stoje z czekaniem dalej i ECHO!! -
julita883 > 04-10-2009, 11:38
Gosiu nie decyduj sie na zadna rodzine muzulmanska!!!!!!Zapomnij o tym! Tylko biez od uwage brytyjczykow. Ja juz sie przejechalam na Hidnusach i zanam osobe ktora byla u muzulmanow i uciekla z tamtad.
W Anglii jest duzo rodzin co poszukuje au pair wiec bez problemu znajdziesz rodzinke Tylko patrz na lokalizacje zeby bylo w miare blisko do jakiegos wiekszego miasta.Bo szkoda zebys wyladowala w jakiej dziurze.Dopiero w depreche wpadniesz.A Edynburg prawdopodobnie jest sliczny.
Satelitarna a u Ciebie nadal nic??Jejku jak mi Ciebie szkoda....ja teraz tez wyslalam dokumenty do CC i Au Pair in America wiec czekam razem z Toba -
carly15 > 04-10-2009, 11:51
kurcze to moze sprobuj UK ja tez wlasnie mialam dosc czekania cale wakacje spedzialam w domu a na prace nie mam co liczyc w miescinie mojej. chcialam sie wyrwac troche i poprobowac innego zycia. Rodzina nie mieszka w londynie ani adnym duzym miescie tylko w jakims portowym ogladalam filmmiki miasto dla mnie bomba. nie sa jacys bogaci sredni ae chtyba nie o to chodzi?maja tylko jednego chlopczyka 5 lat. Jakby co zawsze mogę uciec anglia jest niedaleko i brata mam 2 godzinki drogi z tamtąd.
A ja szukalam przez neta i są tak naprawde pierwsza rodziną ktora do mnie napisała... moze tak los chciał...
A teraz problem jak powiedziec rodzinie o tym?hahahaha -
carly15 > 04-10-2009, 18:42
no i zdecydowałam się. Jestem po pierwszej rozmowie przez skype bylo calkiem milo duzo pytali sie o mnie :-) myslalam nawet nad prezentami. Rodzicom kupie zubrówkemoj brat ja zawsze do uk zabiera hehe nie wiedzialam jak rodzicow spytac czy pija alkohol ale sami zaczeli o tym rozmowe wiec napewno pija hihih malemu antoniemu kupie jakas ksiazke fajna albo zegarek ben10 bo uwielbia podobno to kreskowkę.
Najprawdopodobniej wylatuję 17 :-) ale mam stresa juz hehe -
karolinka > 04-10-2009, 19:04
to gratulacjenie wydawaj zbyt duzo kasy na prezenty -
carly15 > 04-10-2009, 19:09
postaram sie bo ja ogolnie uwielbiam prezenty kupowac innym.... zawsze daje takie uzyteczne i wlasciwe dla tych osob tak mysle ;-) -
ell > 04-10-2009, 19:15
nieźle, szybka laska z Ciebie. Powodzenia! -
carly15 > 04-10-2009, 19:19
kurcze Ell nie mow tak bo jeszcze sie wystrasze i zrezygnuje... to moj pierwszy raz i wiadomo pierwszy raz zawsze straszny ;-) hehe
a moze znalecie jakiej au pairki ktore na poludniu UK stacjonują? -
Yoanna > 04-10-2009, 20:04
a gdzie dokladnie bedziesz?