• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA oczami KAHY

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• USA oczami KAHY

• USA oczami KAHY
  • Re: USA oczami KAHY

monita > 08-10-2009, 3:35

no tych popieprzonych rodzin jest zdecydowanie coraz wiecej a o te normalne to ciezko z mojej grupy z tego szkolenia w NJ z CC juz dwie dziewczyny zmienily rodziny i obie znalazly...jedna po tygodniua a druga po 9 dniach dokladnie, i obie w piatek jada do nowych rodzin...takze Kaha zbieraj sie i uciekaj od tej wariatki

satelitarna > 08-10-2009, 14:58

aaa popieprzonych ...hehe no Kacha co o tym myślisz ? chcesz zmieniać rodzine ?

Kaha86 > 13-10-2009, 3:14

hej laski dostalam zaproszenie z greataupair od tej oto rodzinki ... powiedzcie co sadzicie ... pliss http://www.greataupair.com/showprofile. ... ID/1012601

kamysia > 13-10-2009, 3:35

.

marlenao > 13-10-2009, 4:00

próbuj i to koniecznie, bedziesz pol h ode mnie <3

Kaha86 > 20-10-2009, 18:40

boze dzis moja hostka po tygodniu nieobecnosci wrocila z urlopu i co juz chodze jak na szpilkach ... zrob to zrob tamto a pamietaj o tym a pamietalas o tym i co chwile jak nakrecona chodze ... juz dzis znowu do kibelka biegam co chwile pije kolejna kawe i mam dosc jej choc jest w domu dopiero kilka h ... nie rozumiem dlaczego ja przy niej tak sie zmieniam ... oczywiscie ukradkiem great aupair idzie w ruch a pozniej czyszczenie historii pracy na kompie i chowanie wszelkich oznak dzialalnosci spiskowej ... bo niestety jestem sprawdzana ;( czuje sie jak ja jakims polu bitwy ... albo w monitorowanym wiezieniu ... i kurwa te jej smsy wysylane do mnie z drugiego pokoju to normalnie szczyt szczytow ... mam ochote sie zabic ;(

kamildzianka > 20-10-2009, 19:14

Czyszczenie historii nic nie da. Jesli maja pare komputerow, to oni widza, z czego korzystalas, nawet jak usuniesz historie. Lepiej nic takiego nie rob; moze idz do biblioteki codziennie na neta.

Wez rob rematch, a nie sie meczysz.

Dytka90 > 20-10-2009, 22:35

Kaha przeczytalam twoja historie i mowie tyle TRZYMAJ SIE DZIEWCZYNO!!! Moze zadzwon do tego glownego biura operek ze nie ufasz swojej LCC i td ja pamietam ze nam tak na szkoleniu mowili ze jak nie mozemy sie dogadac ze swoja LCC to zeby zadzwonic do glownego biura. A i do cholery skad sie biora takie Idiotki jak twoja hostka to ja nie wiem a ten jej maz to jakis piepszony pantofel ze sie nie wtraca jak widzi jak ona cie traktuje. Ta sprawa ze szpiegowaniem to jest przegiecie mysle ze powinnas skontaktowac sie z tym glownym biurem i tyle. 3maj sie jeszcze raz i nie poddawaj))

Kaha86 > 21-10-2009, 1:52

prosze bardzo kolejny dowod na to zemoja hostka to zwyczajna szmata ... zapytalam sie jej o urlop przed hallowen to sie zgodzila ale wcisnela mi od poniedzialku do czwartku 45h ;( pozniej zapytalam czy na swieto dziekczynienia moze przyjechac do mnie marlena - aupair z nj ... to sie nie zgodzila i powiedziala ze jak jej hosci sa tacy cool to moge do niej jechac bo da mi urlop ... a pozniej wcisnela mi cae 2 tyg urlopu w swieta ktore moge wykorzystac bojak nie to witaj 45h trybie pracy w swiateczny tydzien i nowy rok ... ale gdzie ja sie podzieje ;((( jestem zalamana !!!

Kaha86 > 21-10-2009, 1:57

jeszcze prosilam ja zeby mi te cholerne ksiazki do collegu kupila wkoncu to jak jej zaczelam tlumaczyc co ma wpisac na stronce biblioteki wkurwila sie bo nie umiala a mi nie dala tego zrobic i koniec koncow odeslala mnie na gore zebym nie zawracala jej cennego czasu jak nie jestem pewna ... a ja do cholery wiedzialam czego chce tylko ona nie dala sobie wytlumaczyc ... nooo i sprawa mogejgo lapka ... poprosilam ja o pomoc w zakupie tzn zeby ona mi przez neta zamowila takiego jakiego chce ... no i niestety nie mam juz kolejny miesiac ani lapka ani kasy nie widze :/ i codziennie mi mowi ze jutro mi zamowi ... jak ja sie moge dawac jej tak robic ... ale mowie wam nie przegada !!!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia