-
-
Re: Epsom
Lunax > 14-10-2009, 14:20
Tasia nie martw sie jak tez ostatnio mam taki podly humorek :/:/ Z dzieckiem nie umim wytrzymac, bo on chce sie bawic ciagle a ja juz nie mam sil :/ Moze to pogoda?
Dziewczyno pewnie, ze szukaj nowej rodziny!! Przeciez ty pojechalas pilnowac dzieci i a nie robic za pszczole robotnice :/ Jak sa az tak busy to niech zatrudnia kogos jeszcze i bedzie po problemie :/
Wrrr.. -
agata2502 > 14-10-2009, 14:26
Jakbym chciala byc sprzataczka tobym szukala jakiejs roboty w hotelu w Londynie i bym miala wieksza kase:/ a jeszcze dzis mial do mnie pretencje host ojciec ze nie wywiozlam kosza na smieci przed dom bo to robia co wtorek wieczorem by smieciarka mogla sprzatnac w srode japierdziele czemu ja to mam robic bo jemu sienie chce? Dzis robil rano sniadanie ja wszystko wyglancowalam jak sie patrzy jak wszystko wyciagnol tak zostawil!!!!! doslownie wszytsko zostalo naswinione normalnie nie moge na to patrzyc brak uszanowania do mojej osoby? ja sprzatam po co? co ja tez ich sluzaca jestem?normalnie mam dzis takiego agresora juz szukam nowej rodziny zalogowalam sie znowu na au pair world i bede szukac jak najszybciej ... jestem tutaj dopiero 3 tygodnie:| i juz zmiana ehh no ja za sprzataczke nie bede robic!! uhhhh aaaa i chca jeszcze bym gotowala bo u sasiadow au pair im gotuje -
agata2502 > 14-10-2009, 14:46
moze ktoras by miala do polecenia jakas rodzinke -
Lunax > 14-10-2009, 14:54
Zebys jeszcze gotowala?? I co jeszcze moze masz jeszcze ich ubierac do pracy, bo sa zbyt zmeczeni...
Lekka, przepraszam ogromna przesada :/:/
Wez chyba zrobilabym im taki balagan, ze szkod gadac... Denerwuja mnie tacy ludzie, mysla, ze mloda dziewczyna jeszcze z polski to moga z nia robic co zechca ;/
Wrrrrr az nerwica mnie lapie.
Srio wspolczuje i niestety nie mam kogo polecic. -
agata2502 > 14-10-2009, 15:05
od dzis bede szukac kogos i w piatek mialam podpisaywac kontrakt to im powiem comysle!!! i niech se znajda inna naiwna!! uhhhhhhh jestem bardzo zla ze juz mam gdzies wszystko -
Lunax > 14-10-2009, 15:30
Heheh zostaw im balagan na odchodne ;x
Jasne nei daj sie, bo to co zrobili to nie ludzki :/ -
agata2502 > 14-10-2009, 23:53
a bys wiedziala nie rusze nawet palcem!!!!!!heha co polak tez potrafi!!! ale bym znalazla kogos na szybko!! -
Lunax > 15-10-2009, 12:22
oj zycze powodzenia, bo jesli masz sie meczyc to szkoda Twoich nerwow. Hehehe jeszcze ktos pomysli ze do zlego namawiam :roll: -
agata2502 > 15-10-2009, 18:56
wiecie jak glupio!! ja tu chce odejsc zmienic rodzine bo nie czuje sie dobrze a oni mi dzis kupili biurko pod komputer!! chca mi kupic nowe wieksze lozko i jakas toaletke z lustrem i szafeczkami:| 8O -
Lunax > 15-10-2009, 22:41
A to oni mysla ze prezenty beda za ciezka prace??
Yyy jakos ich nie rozumiem :/