-
-
Re: Czemu rodziny mnie odrzucaja?
sikorkaxx > 05-12-2010, 8:12
hey..ta kobieta od razu cie zapytal;a czy chcesz do nich jechac? -
julita883 > 05-12-2010, 10:49
Sake odważna jesteśAle może nie będzie tak źle....chociaż na nudy nie będziesz nażekać bo z taka gromadką będzie wesoło.
A skąd oni są? I kiedy lecisz?? Może 24 styczeń??? -
sikorkaxx > 05-12-2010, 11:23
[quote name="ibiego"]Prowork nie sprawdza zadnych hehe,no niby sie nie placi ale te 350zl nie jest az takie drogie,a jak zrobi sie dobra prezentacje siebie filmik itp,to chyba nie ma szansy zeby nie wyjechac [/quote]
jestem tego samego zdania !
dobra aplikacja to podstawa ! ja juz w au pair room po 6 dniach mialam az 2 rodzinki naraz ! -
sikorkaxx > 05-12-2010, 11:27
[quote name="Sake"]Ceny mają wygórowane to fakt, ale tak jak mówię - teraz nie chce mi się tego zmieniać, a jak kompletowałam dokumenty to wydali mi się najodpowiedniejsi (czyt. najmniej bluzgów na ich temat na forach) Poza tym chyba są na rynku najdłużej...
Mnie tam Hilton nie potrzebny ;p W ciągu 3 lat studiów mieszkałam w tylu miejscach i takich warunkach, że już mnie niewiele rusza. Najważniejsze żeby było się gdzie umyć i przespać... reszta - whatever :wink:
Nie przepadam za lataniem i samolotami. 6h w autokarze to też nie tragedia. Do Londynu jechałam 30h i przeżyłam. Jak się człowiek przyzwyczai do luksusu to później może się niemiło rozczarować... Lubię podróże z plecakiem, spanie w rowie i jedzenie chleba z pasztetem. Człowiek wtedy czuje że żyje...Walizka pełna kosmetyków, druga-pełna ubrań, a trzecia - butów... To nie mój świat.[/quote]
no tak, jednak skoro teraz ubez w CC wynosi ponad 3 tysiaki..!!! to jest chyba roznica w cenie...
wiec jak komus nie szkoda kasy/rodzice moga doplacic to rzeczywisice bez znaczenia
umm ja bez pomocy rodzicow bym sobie ie poradzilaza pozno zzaczelam oszczedzac..he -
Sake > 05-12-2010, 16:29
[quote name="sikorkaxx"]hey..ta kobieta od razu cie zapytal;a czy chcesz do nich jechac?[/quote]
Nie
Rozmowa urwała się nagle po ok 9min... a po 2 dniach zadzwonili z biura że rodzinka mnie chce i że jak się zgadzam to wylatuje 31stycznia... Kompletnie mnie zaskoczyli i się zgodziłam
Może to głupie ale jak pojawili się w moim profilu to czułam że to będzie rodzina do której trafie...
Chłopcy mają 9,6 i 4lata plus nienarodzone bliźniaki - tez chłopcy, planowani 2msc po moim przyjeździe
Co do obowiązków
odbieranie i zawożenie dzieciaków do szkoły
zajmowanie się nimi (cokolwiek to znaczy)
pomoc przy bliźniakach
na ich osiedlu jest ok 10 AuPair, podobno każda z innego kraju
host tata jest prawnikiem i członkiem zarządu pobliskiej szkoły do której będę chodzić na zajęcia
Cytat:jestem tego samego zdania !
dobra aplikacja to podstawa ! ja juz w au pair room po 6 dniach mialam az 2 rodzinki naraz
w CC można mieć tylko jedną rodzinkę w profilu, i widać tylko podstawowe informacje
Zobaczymy jak będzie... -
sikorkaxx > 05-12-2010, 18:05
a gdzie oni mieszkaja? -
Sake > 05-12-2010, 18:28
Annapolis, MD
pomiędzy Baltimore i Washington -
julita883 > 06-12-2010, 12:39
Sake więc gratulujeWkońcu sie doczekałyśmy naszego wylotu do USA. Jak ja dostałam maila z Bostonu ze rodzinka sie na mnie zdecydowałam byłam w szoku i tez można powiedzieć zgodziłam sie pod wpływem chwili.
Szkoda że nie lecimy razem.... -
aniolek > 07-12-2010, 2:06
[quote name="Sake"]Annapolis, MD
pomiędzy Baltimore i Washington[/quote]
o super ja jestem w baltimore a z jakiej agencji jedziesz