-
-
Re: Florida dream ??
PawelAuPair > 20-08-2009, 19:56
Dostaniesz, rozmowa spoko do przeżycia. Wcale nie jest jakoś super oficjalnie na niej. Z resztą gdzie w Stanach jest oficjalnie... w Białym Domu chyba ;p
No to Floryda czeka, ah cudownie! -
edytakrotoszyn > 20-08-2009, 21:41
nie ma cie co stresowac naprawdejejku ale jestem podekscytowana tym wylotem :d to juz za poltorej tygodnia:d jestem tak podekscytowana ze wyskocze przez okno zaraz :d a mieszkam na 3 pietrze wiec moze miec to swoje skutki wiem ciesze sie jak wariatka -
karolinaaa > 20-08-2009, 21:45
Też bym się cieszyła jak wariatka na Twoim miejscuAle przez okno nie skacz -
aaleeksaandraa > 20-08-2009, 22:06
Edyta masz chyba jedną z najlepszych ofert w historii forum
każdy tutaj oddał by 5 lat życia, aby byc na Twoim miejscu -
edytakrotoszyn > 20-08-2009, 22:11
nie no nie przesadzajwszystko okaze sie na miejscu brzmi faktycznie wspaniale ale jak okaze sie w rzeczywistosci? tego nikt nie wie
brak mi pewnie bedzie aby nieziemsko przystojnego (wysoki brunet,opalone fajne cialko, ciemne oczka) faceta
moze byc taki sobie RobertPattinsonhaha ze zmierzchu, ale Efronem nie pogardze nie no ale jakis przystojniaczek by sie przydal z ktorym milo spedze rok -
aaleeksaandraa > 20-08-2009, 22:29
wariatka
Moja mama się śmieje, że mam nosić koszulkę z napisem : szukam męża
Ja przed zobowiązaniami uciekamzostawiam tu faceta, który postanowil kupic dom niedaleko mojego rodzinnego domu. Dostaję gęsiej skórki jak tylko slyszę " na zawsze" :?
Dlatego jadę szukać przygód -
edytakrotoszyn > 21-08-2009, 0:43
[quote name="aaleeksaandraa"]wariatka
Moja mama się śmieje, że mam nosić koszulkę z napisem : szukam męża
Ja przed zobowiązaniami uciekamzostawiam tu faceta, który postanowil kupic dom niedaleko mojego rodzinnego domu. Dostaję gęsiej skórki jak tylko slyszę " na zawsze" :?
Dlatego jadę szukać przygód[/quote]
serio zostawiasz kogos? to bardzo wyrozumialy jest bo ja bym swojej polowki nie puscilakto wie co ci sie przydarzy a ty juz rodzinke w u.s masz? -
karolinaaa > 21-08-2009, 1:03
Ola, musisz jeszcze dopisać: Szukam męża-niekoniecznie swego ;D -
karolinka > 21-08-2009, 10:05
hahaha ja tez sie bede cieszyc jak wariatka, kiedy bedzie moja kolej wyjazdu i znajde rodznke kolo mojego wymarzonego NYC ;] haha -
shante > 21-08-2009, 10:52
[quote name="karolinaaa"]Ola, musisz jeszcze dopisać: Szukam męża-niekoniecznie swego ;D[/quote]
Haha, dobry patent, może go wypróbuję w UK :lol: