• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Dublin i okolice

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Irlandia

• Spotkania

• Dublin i okolice

• Dublin i okolice
  • Re: Dublin i okolice

carly15 > 02-06-2011, 19:39

Hej ja chyba bede w sierpniu w Dublinie na weekend i bede suzkac kogos zeby mi pokazal miasto i mooze przenocował kto sie zgłasza

sisilka22 > 13-06-2011, 12:34

Witam Bede w Dublinie na wakacje od 31 lipca i szukam jakiejś osoby która pokaże mi uroki Dublina ponieważ przyjezdzam sama. Będę się opiekować dzieckiem mojej siostry. Mój meil <a href="mailtoisilka2@o2.pl">sisilka2@o2.pl</a>

Z góry dziękuję.

ewa1991 > 08-07-2011, 23:52

Hej, ja takze jestem w Dublinie juz dwa miesiace i takze chetnie sie spotkam

carly15 > 09-08-2011, 23:05

Hej kto obecnie jest w Dublinie i miałby mozliwosc przenocowac mnie 19 sierpnia bo jade zwiedzać i nie znam tam nikogo i fajnie by było z kimś się spotkać i coś zobaczyc :-)

paula6716 > 15-09-2011, 20:24

Cześć jestem w Dublinie od 2 tygodni chciałabym kogoś poznać i czasem się spotkać

ajlona > 09-10-2011, 17:26

hej, również jestem w Dublinie i również bardzo chętnie poznałabym nowe osoby, mój e- mail <a href="mailto:iwona15@interia.eu">iwona15@interia.eu</a>

czekam na wiadomość

Eillen > 10-12-2011, 21:24

Ja jestem w Greystones,to jest ok godziny drogi do Dublina.

Też bym chciala się z kimś spotkać.

Eillen > 10-12-2011, 21:37

Chętnie też bym się spotkała i poznała kogoś nowego

Mieszkam w Greystones,około 35 km od Dublina.

Fajnie by było spotkać się w kilka osób i najlepiej,gdyby ktoś znał Dublin,bo ja tak szczerze mówiąc nie bardzo jeszcze i sama się boję

Nawet mam w planach jechać,kupić prezenty dla rodziny na gwiazdkę.

MIA20 > 07-03-2012, 23:29

Czesc dziewczyny, jestem tu nowa. Od niecałych dwóch tygodni mieszkam na wsi pod Athlone (małe miasteczko, miedzy Galway a Dublinem, mniej więcej w połowie). Mam wolne weekendy i chciałabym pojechac do Dublina albo do innej au-pair, by trochę zwiedzić i poznać się nawzajem. W rewanżu zapraszam do siebie Hości nie mają nic przeciwko.

Nie chce zwiedzać sama. Sama też sobie zdjęć nie zrobie ;p

No i nudzi mi się tu.

Jeśli macie jakies propozycje lub jest któraś z Was zainteresowana to piszcie tu lub na mój irlandzki: 089-478-8772

Pozdrawiam.

olasia > 15-05-2012, 0:04

Cześć dziewczyny! Tutaj Ola, 19 lat, tegoroczna maturzystka. Pomyślałam sobie, że zbliża się czas mojego wyjazdu i warto odświeżyć temat. Czy są tutaj jakieś au pairki z Dublina lub okolic? Ja od tej niedzieli (20.05) do połowy września w Kells, Co. Meath, 50 minut od Dublina. W weekendy planuję zwiedzać Dublin, a także sporą część Irlandii. Czy jest któraś z Was może w okolicy?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna