• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Pre departure orientation project

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Pre departure orientation project

• Pre departure orientation project
  • Re: Pre departure orientation project

dominikan@ > 19-06-2010, 22:54

Ja zrobilam a la album i z tego co widzialam to jakies 100 innych au pairke tez mialy album.

Insula > 04-06-2011, 23:43

jak wam idzie robienie tego projektu? (parę AuPairek teraz wyjeżdża) więc może znacie ciekawe strony, które pomogą to ogarnąć bo jak czytam wymagania to mi się odechciewa to robić ;| zwłaszcza, że niektóre podpunkty nie mają w ogóle sensu

anetaar > 05-06-2011, 0:46

Dlatego zrob po swojemu, tak jak Ty bys chciala to opisac. Skoro nikt nie zwraca na to uwagi nie warto sie nad tym wysilac. Powodzenia

anko > 05-06-2011, 15:15

ja robie robie i zrobic nie moge, ale powiem, że poświęciłam miejsce o polskich potrawach :lol: chyba mnie nie przegonią z tym :roll:

anetaar > 16-08-2011, 18:52

Myslicie,ze obejdzie sie jak w projekcie nie ujme czesci o hostach i o miejscu, w ktorym zamieszkam?

Adriana > 18-08-2011, 1:19

[quote name="anetaar"]Myslicie,ze obejdzie sie jak w projekcie nie ujme czesci o hostach i o miejscu, w ktorym zamieszkam?[/quote]

też wlasnie jestem ciekawa bo w ogole Gawo powiedzialo mi ze wystarczy jedna kopia albumu wiec stwierdzilam ze skoro to dla rodziny to po co mam pisac o nich i gdzie bede mieszkac :mrgreen: a teraz tak przeczytalam ze to powinno byc i nie wiem czy na sile cos tam wciskac o tej rodzinie czy nie. napisałam do Gawo więc jak mi odpiszą to Tobie też napisze

anko > 18-08-2011, 7:01

ja o hostach i o miejscowości,gdzie bede mieszkać nic nie pisałam i nikt mi za to głowy nie ściął projekt zaliczony z tym, że przykleili mi niebieską karteczkę, że musze to dopisać i w ciągu 2 tyg oddać koordynatorce...jak się domyślacie,nie zrobiłam tego i nie przepędzono mnie jeszcze stad 8)

Margarida > 26-08-2011, 23:40

Ja planuję wyjazd z CC i nikt mi póki co nie mówił, że mam coś takiego zrobić. Wiecie coś na ten temat?

anetaar > 27-08-2011, 19:29

bo w CC tego nie ma....

niteczka0511 > 13-11-2011, 0:13

Dziewczyny, powiedzcie mi...ten cały projekt trzeba mieć oryginał i kopię...to ta kopia ma być skserowana, czy jak? Bo ja to wydurkowałam na czarno biało, a oryginał na kolorowo. Oryginał mam złączony w taki jakby "album", a z tą kopią co? Tak poprostu dać im takie luźne kartki? xD Bo nie wiem jak to zapakować ;p
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia