• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

polska komórka

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• polska komórka

• polska komórka
  • Re: polska komórka

dominikan@ > 14-06-2009, 17:58

Papryczka ja mimo wszystko chcę mieć tam komórkę. Stacjonarny to nie to samo zwłaszcza jak się mieszka z obcymi ludźmi. Nie chcę żeby wiedzieli kiedy z kim i ile rozmawiam. Ty bardziej że ja będe mieszkać w domku gościnnym więc gdyby ktoś do mnie dzwonił to hostka musiała by biegać do mnie ze słuchawką Bez sensu troche. Co do tej prostownicy to jestem w szoku! Martwie się o mój komputer!!

marlenao > 14-06-2009, 18:08

ja komputer , prostownice, suszarke biore na 100%.

dominikan@ > 14-06-2009, 18:13

Mi sie wydaje ze do laptopa wystarczy takie coś jak do prostownicy czyli taka kostka do kontaktu. Przeciez u nich natezenie pradu jest nizsze wiec stac sie nic nie powinno (mam bynajmniej taka nadzieje) co innego gdyby bylo wyzsze od naszego!

papryczka > 14-06-2009, 19:39

dominikan@ z tym planem rodzinnym to chodzilo mi o komorke, nie o stacjonarny! stacjonarny swoja droga.. w wielu amerykanskich domach telefon (stacjonarny i oczywiscie bezprzewodowy) znajduje sie niemal w kazdym pomieszczeniu! Oni bez przerwy na telefonie wisza wiec obowiazkowo musi byc zawsze 'pod reka'!

A plan rodzinny to: w danej sieci komorkowej masz na miesiac dana liczbe minut do wygadania (w zaleznosci od ceny abonamentu) i dana rodzinka dzieli sobie te tysiace minut pomiedzy czlonkow rodziny i czesto jest tak, ze podpinaja oni swoje operki pod ten wlasnie 'family plan' i gadaja bez konca. Dodatkowo jest tak, ze jesli rodzinka ma tel w sieci np. Verizon (ja tak mialam) to z uzytkownikami tejze sieci gada sie za free non toper!

agulka > 14-06-2009, 19:42

ja uzywam rzeczy kupionych w usa, wiec zabieram je ze soba..gdybym leciala 1 raz nie bralabym suszarki, prostownicy itd.. jedyne co zabrac to laptop, reszte mozna kupic na miejscu.

co do tel - stacjonarny na pewno bedziesz miala w tym domku a co do podpiecia kom pod plan rodzinny - to jest ok..gorzej jak go przekroczysz

ja tez mialam komorke w 2 rodzinie podpieta pod plan rodzinny i nawet bylo ok, ale obecnie wole miec swoj wlasny tel i swoja prywatnosc. wtedy mialam t-mobile i mialam 1000 minut ale jak dla mnie, to malo. niestety duzo gadam.

ale ogolnie moj abonament, moja sprawa. wole sie nie stresowac jakimis minutami.

papryczka > 14-06-2009, 19:47

Dziewczyny nie wyglupiajcie sie, nie bierzcie z Polski suszarki do wlosow!!!! Co jak co, ale suszarka? W Targecie (www.target.com) albo innym tego typu sklepie mozna kupic porzadna suszarke za $20-$30 max!

dominikan@ > 14-06-2009, 19:54

AAa no to co innego Papryczka jak miałaś na myśli stacjonarny

Aga oni przesłali ma pełno fotek tego domku i niestety nie ma tam tel. Stety alebo niestety bo w sumie wkurzał by mnie gdyby to była wspólna linia i non stop musiała bym odbierac tel do hostów

Suszarki to nie wezmę ale prostownice napewno. Bo je nie przezyje bez niej szkolenie w NJ. Ona w sumie jest juz stara i planuje sobie kupic nowa wiec wezme ja ze soba kupie nowa a ta wywale

agulka > 14-06-2009, 20:22

wow, powaznie? az sie wierzyc nie chce, zeby nie bylo tel. niektore rodziny maja tv i tel nawet w lazienkach

satelitarna > 14-06-2009, 20:31

A ja właśnie nadal się zastanawiam czy kupić laptopa tutaj czy w USA ...komórkę kupiłam sobie wypasiona ,ale laptopa nie wiem za oceanem czy tutaj kupować ....co radzicie ? wiem, że ten temat już był, ale ja jeszcze nie zdecydowałam....

agulka > 14-06-2009, 20:40

wybralas juz model? jesli tak, to porownaj ceny i kup tam gdzie taniej :-)
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia